Tunsori păr mediu

Tunsori păr mediu

Tunsori păr mediu

 

Cocul ca si tunsoare pe păr mediu la bărbați sau „man bun”

 

Dacă acum câțiva ani a purta părul în coadă coc părea a fi ceva exclusiv pentru femei, iată că în 2022 această purtare a părului la bărbați nu poate fi mai sexy de atât! Este un tip de tunsori păr mediu sau lung, având totodată multiple variațiuni. Cu cât părul este mai lung, cu atât aveți libertate mai mare de a plasa poziționarea lui. Poate fi în vârful capului sau în spate spre bază, ambele variante sunt masculine, cu atât mai mult dacă reușești să păstrezi simplitatea lui și ai grijă să fie totuși ușor de obținut. Apoi, poate fi strâns sau relaxat, poate fi un coc pentru tot părul sau parțial, poate fi alături de o tunsoare undercut – toate acestea depind doar de stilul fiecăruia în parte. Acest tip de a-ți purta părul este o evoluție a părului mediu sau lung purtate în coadă, dar mai versatil. Pentru părul prins în acest fel vei avea nevoie de o grijă mai mare a părului prin produse cosmetice de calitate: șampon, balsam și bineînțeles pieptănatul zilnic. Trebuie să nu uiți că, cel puțin din când în când, dar cel mai bine în fiecare zi, este recomandat să-ți eliberezi părul pentru a evita distrugerile legate de strânsoarea elasticului.

 

 

 

Tunsoarea păr mediu ondulat

 

Dacă ai norocul să ai părul ondulat, atunci îți recomandăm tunsoarea pe păr mediu. Chiar dacă întâlnim des bărbați cu păr ondulat natural care se tund scurt pentru a simplifica aranjarea părului și pentru că nu au răbdare să își crească părul lung, specialiștii noștri din barber shop îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să lucrezi cu textura naturală a părului tău și nu împotriva ei și totodată cu alegerea lungimii potrivite pentru trăsăturile feței tale. Cu puțină răbdare și cunoștințe, părul mediu ondulat este unul sexy, masculin și îți va contura un stil unic! Este în tendințe și cu siguranță dacă ajungi să-ți cunoști bine textura și firul, vei putea cu ușurință să-ți diminuezi timpul de aranjare și programările la barber shop. Numeroase vedete au dat startul trendului acestui tip de tunsoare și cu siguranța va fi o tunsoare îndrăgită și în anul care vine.

 

 

Tunsori băieți la modă în 2021

 

 

Tunsoarea comb-over

 

Revenită în trenduri, tunsoarea comb-over, sau a părului dat pe spate, este o tunsoare pentru păr mediu care lasă în partea de sus a capului partea de volum și anume undeva între 5 și 10 cm lungime, iar în părțile laterale obligatoriu vom tunde părul mai scurt, având mai multe opțiuni în funcție de preferințe. Acest tip de tunsoare este unul plecat de pe Wall Street, dar care apoi a devenit alegerea multor bărbați pentru că are multe variațiuni (comb over mid fade, comb over low fade, comb over high fade, pompadour, ca să amintim doar o parte…), pentru că este ușor de purtat atât în mediul business, cât și în medii informale și pentru că se potrivește foarte bine aproape pe orice tip de față.

 

Cand ai timp, urmareste si  aceste  recomandari despre tunsori populare in 2022.

 

Tunsorile pe păr mediu sunt în vogă în acest an și vor continua să fie și în anul următor. De ce? Pentru că transmit un aer relaxat, pentru că oferă posibilitatea unui stil personalizat față de tunsorile scurte care sunt identice și la care are acces toată lumea, pentru că ne duc cu gândul la mare și vacanță și pentru că se joacă cu texturi și lungimi care până acum erau mai puțin accesibile bărbaților sau accesibile doar hippioților. Este o lungime de păr pentru un maxim de impact, pentru cele mai multe opțiuni de styling și un look sănătos, masculin și trendy.

 

 

tunsori baieti

 

 

 

Te așteptăm în Ștefan cel Mare! Nu uita ca te poti programa rapid aici!

 

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

?×
Call Now Button