Tunsori bărbați

Printre cele mai creative spoturi publicitare sunt cele la retelele de telefonie mobile. Astazi exista o concurenta acerba pentru o fasie cat mai mare de cota de piata. Fie ca vorbim de persoane cu notorietate sau simpli tineri acestia trebuie sa se identifice cu viitorul client care ar urma sa cumpere produsul sau serviciul promovat. Toate detaliile din reclama trebuie sa fie aliniate cu cel ce devine consumatorul final.

 

Un lucru care mi-a atras atentia este legat de frizuri barbati sau frizuri baieti. Acestea sunt mereu in tendinta. Mai sunt situatii ca la barber shop sa vina un client si sa ceara ca doreste un look dintr-o anumita reclama sau precum personajul dintr-un anumit film. Saloanele expun de regula gama de tunsori barbati si tunsori baieti care s-au realizat de-a lungul timpului dar trebuie sa se astepte si pentru astfel de cerinte.

tunsori barbati frizuri barbati

Un stilist cu experienta va recomanda mereu ceva adaptat fizionomiei clientului si uneori este greu sa-I spui ca nu-i va sta bine cu ceva ce a vazut intr-o reclama. In aceasta situatie un rol foarte important sunt abilitatile de comunicare ale stilistului.

 

Cele mai frecvente cerinte de tunsori barbati si tunsori baieti sunt frizurile clasice. Parul foarte scurt in lateralele capului, pierdut spre zona parietala si mai lung in zona superioara. Acesta categorie de frizuri barbati si frizuri baieti se potriveste unui numar mare de fizionomii si este usor de executat de cei mai multi dintre stilisti.

 

In concluzie chiar daca stilistul poate executa mereu ceea ce clientul cere, este bine ca intotdeauna sa ascultam sfatul acestuia. Simple is better.

tunsori barbati frizuri barbati
6

Ani de activitate

323

Recenzii pozitive in rețelele sociale

9

Servicii disponibile

8

Tipuri de abonament cu programări nelimitate

Abonamente cu programări nelimitate! Nespresso & apa incluse!
Call Now Button
?×