Tunsori băieți la modă în 2021

Tunsori băieți la modă în 2021

Tunsori băieți la modă în 2021

Observăm din ce în ce mai mult că generațiile care vin din urmă sunt mai non-conformiste, iar acest lucru se reflectă și în tunsori băieți 2021, unele clasice sau moderne, altele de-a dreptul ieșite din comun. Tunsoarea a devenit un mod de a te exprima și de a-ți arăta personalitate, însă în același timp, modul în care îți porți părul ar trebui să fie și o carte de vizită pentru tine. Surprinzător, una dintre tendințele anului 2021 în ceea ce priveşte tipul de tunsori băieţi, este părul care arată neglijent – cu o tunsoare potrivită, băieții și-ar trece doar degetele prin păr pentru a-i oferi un aspect ciufulit. Chiar și așa, în spatele unui păr aparent neglijent, stă o tunsoare realizată de niște mâini pricepute, care știu cum să îți scoată trăsăturile în evidență, dar și produse de styling care te ajută să menții acest efect cât mai mult timp.

 

Tunsori băieți la modă în 2021

 

O altă modă care a început să se manifeste anul acesta atunci când vine vorba de tunsori băieți este de fapt un trend care a mai fost în top şi în trecut, atunci când băieții căutau tot felul de modalități creative de a scoate în evidență V-ul de la ceafă. Anul acesta, liniile părului de la ceafă sunt proiectate să iasă în evidență cât mai mult. Cei care vor o schimbare totală pot încerca look-ul de tip French crop, definit de un tip de breton, textură și fade. Partea bună este că acest look merge realizat pe orice tip de păr pentru că scoate în evidență atât textura părului, cât și volumul. Dacă ai părul mai rar și fin, poți folosi această tunsoare pentru a-i da mai mult volum, dar și pentru a crea textură în partea de sus și pentru a avea un păr mai des.

 

Tunsori băieți la modă în 2021

 

Bineînțeles, tunsoarea populară, de tip undercut, nu se va demoda niciodată, însă asta nu înseamnă că nu îi poți aduce niște îmbunătățiri pentru a-ți crea propriul look care să te avantajeze. Se pare că în anul 2021 vom avea din ce în ce mai multe look-uri clasice, dar cu o abordare modernă, personalizate pe trăsăturile fiecăruia. În orice caz, dacă ai nevoie de o schimbare de look și dacă vrei în același timp să te încadrezi în tendințele anului 2021 cel mai bine ar fi să te lași pe mâinile unui stilist care va știu cum să te scoată în evidență cu ajutorul unei tunsori potrivite.

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×