Tunsori băieți la mare căutare

Tunsori baieti la mare cautare

Tunsori băieți la mare căutare

Cuvântul cheie care ar defini trendul 2021 atunci când vine vorba de tunsori băieți este ”lungime”. Se pare că din ce în ce mai mulți băieți optează pentru tunsorile care le pun podoaba capilară în valoare, mai ales din punct de vedere al lungimii și volumului. Spre exemplu, tunsoarea de tip undercut, cu părul dat pe spate, este una dintre cele mai populare tunsori din ultimii ani și continuă să se afle pe primele locuri în tendințe. Este considerată o tunsoare retro, extrem de masculină, potrivită pentru orice fizionomie sau vârstă.

 

Tunsori baieti la mare cautare

 

O altă tunsoare retro la fel de apreciată și la modă în zilele noastre este long comb over pentru cei care își doresc un look dezordonat, exact ca starurile din anii 60. Această tunsoare merge perfect cu o barbă de dimensiuni medii, aranjată și stilizată – look-ul pe care îl vei obține este unul feroce, atractiv. Bretonul lateral revine și el în tendințe, alături de o tunsoare texturată, iar bărbații care se bucură de darul părului creț ar trebui să înceapă să îl pună în evidență în cadrul unei tunsori de tip fade.

 

Tunsori baieti la mare cautare

 

Barberul trebuie să fie cel mai bun prieten al tău atunci când vine vorba de tunsori, cel care știe exact ce tunsoare să îți propună în funcție de trăsăturile feței, de tipul părului și de personalitatea ta. Nu uita că frizura face parte din cartea ta de vizită, deci ar trebui să începi să îi acorzi mai multă atenție. Anul acesta lungimea părului pare să fie vedeta, însă trebuie să avem în vedere că astfel de tunsori ce presupun o lungime mai mare a părului în partea superioară necesită și o îngrijire mai atentă. Dacă vrei să obții un aspect final îngrijit, vei petrece mai mult timp în oglindă înainte de a ieși din casă, dar vei obține și aprecierile celor din jur pentru noul tău look.

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×