Tunsori 2022

Tunsori 2022

Tunsori 2022

 

În anul acesta, cand vorbim de tunsori 2022 putem spune deja, sau cel puțin putem spera, ne-am întors la o normalitate. Poate la unii dintre noi stilul de viață s-a schimbat ireversibil, ne-am obișnuit cu munca online și am început să punem mai mult accentul pe o viață sănătoasă, pe sport, pe o alimentație și hidratare mai bune și pe sănătatea noastră psihică și emoțională de asemenea.

Mulți dintre noi am ieșit din „pandemie” cu un nou stil de haircut preferat pentru că am avut curajul să ne lăsăm părul lung, barba de asemenea sau să experimentăm tunsori îndrăznețe când nu eram văzuți de nimeni. Această nouă perioadă lasă o paletă largă de tunsori bărbați în 2022! Și dacă vedetele sunt mullet, crew cut sau buzz cut despre care am mai vorbit, în 2022 orice tunsoare poate fi cool, iar la tunsori clasice, în top în acest an a fost votată tunsoarea comb over, care îmbină un păr mai lung în partea de sus, dar fade pe laterale. Toate tunsorile au multe variații și pot fi adaptate stilului tău, tipului de păr, formei feței etc.

Barba nu a dispărut din trenduri, ba dimpotrivă, produsele noi de îngrijire le oferă un styling mai ușor de obținut și demonstrează că barba este un element important în lookul unui bărbat de care putem în sfârșit să profităm la maximum!

 

 

 

Cât de des ar trebui să mă tund?

 

Răspunsul la această întrebare variază în funcție de mai mulți factori, cei mai importanți fiind stilul personal și tunsoarea pe care o ai deja.

 

Dacă avem în vedere că părul nostru crește cam un centimetru pe lună putem stabili mai ușor cât de des avem nevoie să mergem la frizer. Pentru bărbați, tunsorile scurte sunt cele mai căutate. Mai ales atunci când tunsoarea ta are lateralele în fade și îți dorești un stil impecabil și neschimbat, îți recomandăm o vizită la barber shop o dată la trei săptămâni. Dacă ai părul mediu sau lung, vizita la frizerie poate fi mai rară decât o dată pe lună, dar după patru săptămâni poți să-ți pui întrebările acestea pentru a ști când să te programezi exact:

  1. Părul meu a devenit greu de aranjat, îmbâcsit sau greu de pieptănat?
  2. Capetele firelor de păr sunt despicate și uscate?

 

 

Tunsori păr mediu

 

 

Dacă da, programează-te cât mai curând pentru a evita deteriorarea părului, pentru că un păr lung înseamnă și un păr bătrân deja care poate fi afectat de poluare, chimicale, stil de viață etc. Un păr lung netuns la timp va da impresia unui păr nesănătos și rărit, deci dacă ai părul lung nu lăsa să treacă prea mult timp între programările la barber shop.

 

 

 

Pentru cei care au părul scurt, vizitele la barber shop sunt mai dese, și asta nu neapărat pentru a menține părul sănătos, ci în primul rând pentru a păstra stilul fresh și tunsoarea să pară neschimbată. Aici depinde și de stilul fiecăruia și de mediul în care lucrează sau trăiește. Dacă îți permiți un păr mai crescut, poți programa o vizita între 4 și 6 săptămâni, dar dacă ți-ai găsit o tunsoare reprezentativă pe un păr scurt și nu mai ai nevoie să experimentezi alte tunsori, dacă vrei să lași impresia că ești mereu îngrijit și că ai o tunsoare neschimbată și impecabilă, te așteptăm o dată la trei săptămâni în barber shop Ștefan cel Mare. Tocmai pentru astfel de situații poți opta pentru abonamentele noastre de tuns și astfel vizita la barber shop să devină o rutină plăcută pentru stilul tău de viață, un răsfăț pe care îl meriți pentru un plus de încredere în tine însuți!

 

Cand ai timp, urmareste si  aceste  recomandari despre tunsori populare in 2022.

 

 

Te așteptăm în Ștefan cel Mare! Nu uita ca te poti programa rapid aici!

 

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

?×
Call Now Button