Tunsoarea comb-over pentru domnii cu păr bogat

Tunsoarea comb-over

Tunsoarea comb-over pentru domnii cu păr bogat

Tunsoarea de tip comb-over este una dintre acele frizuri bărbați cu un aspect vintage, dar în același timp elegant și clasic. Cu toate acestea, tunsoarea comb-over poate scoate în evidență și trăsăturile tinerilor care își doresc o tunsoare cu care să facă furori. Apropo, această tunsoare a fost purtată prima dată de brokeri și persoane din vânzări, iar explicația care stă la baza acestui fapt este una simplă: tunsoarea oferă multă încredere în forțele proprii, iar persoana din fața ta va fi mult mai deschisă la dialog. Te-ai fi gândit vreodată că o frizură poate avea un impact atât de mare?

 

Tunsoarea comb-over

 

Astăzi tunsoarea este potrivită pentru orice tip de fizionomie, însă barberii o recomandă în mod special domnilor care se bucură de o podoabă capilară bogată pentru că se așează mult mai bine părul. Practic, tunsoarea comb over este o tunsoare clasică, care constă într-o lungime destul de lungă a firelor de păr din partea superioară a capului, iar elementul care face diferența între o tunsoare reușită și una nereușită este cărarea. Este una dintre puținele frizuri care îți aduc volum prin construcția sa. La prima vedere, pare o frizură destul de complexă, însă ai nevoie doar de 5 – 10 minute pentru a-ți aranja părul dimineața. Tot ce trebuie să faci este să îți realizezi cărarea și să folosești o perie pentru a da părul într-o parte și ești gata de plecare!

Tunsoarea comb-over a devenit și mai populară în momentul în carea fost purtată de vedete de la Hollywood precum George Clooney sau Justin Timberlake. Dacă și tu ai un păr bogat și vrei să îl pui în valoare cât mai bine și să obții un look elegant și îngrijit, atunci trebuie să încerci tunsoarea comb-over!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×