Tratament Facial

In contextul actual, barbatii sunt tot mai preocupati de aspectul lor fizic, acesta fiind considerat o eticheta sociala. Pornind de la corp, vestimentatie si pana la frizura si infatisare, o parte dintre acestia aloca tot mai mult timp ingrijirii personale.

 

O parte dintre barber shop-uri s-au adaptat cerintelor acestora si au adus produse si servicii noi destinate ingrijirii tenului barbatilor. Dintre serviciile adresate acestei categorii se regasesc tot mai frecvent in barber shop-uri, cele pentru tratarea acneii si a punctelor negre.

tratament facial

Barbatii au un ten mai acneic decat femeile, din cauza hormonului masculin, testoteronul. Foarte putini dintre acestia au tenul deshidratat,majoritatea il au gras. De aceea, la fel ca si femeile si sexul masculin are nevoie de ingrijire in ceea ce priveste reglarea secretiei de sebum si a punctelor negre. Nu este deloc gresit ca acestia sa recurga la tratamente faciale, ba din contra, este chiar indicat si tot mai multi barbati recurg la tratamente faciale.

 

Acest tip de tratament facial, o procedura cosmetica faciala nedureroasa si rapida pentru indepartarea excesului de sebum si a punctelor negre este aparatul Vacuum Pressure Cleaner. Acest aparat ajuta la curatarea tenului in profunzime, elimina punctele negre, stimuleaza microcirculatia si metabolismul pielii,ajutand astfel la vindecarea acneii, dar si a cicatricilor ramase in urma acesteia. Acest tratament facial cu Vacuum Pressure Cleaner amelioreaza durerea cauzata de inflamatie, fiind dovedit clinic foarte eficient, astfel, problema punctelor negre devenind istorie.

 

Tenul barbatilor are in egala masura ca si tenul femeilor nevoie de hidratare si ingrijire pentru ca este expus acelorasi factori de poluare si imbatranire. Din pacate insa, intr-un salon de cosmetic obisnuit,barbatii inca sunt expusi prejudecatilor. Renunta sa te expui in locurile unde nu te simti bine in pielea ta. Ai nevoie de un loc dedicat tie. Barber shop Studio Classic este alegerea ideala.

tratament facial
5

Ani de activitate

323

Recenzii pozitive in rețelele sociale

9

Servicii disponibile

8

Tipuri de abonament cu programări nelimitate

Abonamente cu programări nelimitate! Nespresso & apa incluse!
Call Now ButtonNespresso & apa incluse
?×