Top 5 tunsori scurte pentru bărbați în 2021

Top 5 tunsori scurte pentru bărbați în 2021

Top 5 tunsori scurte pentru bărbați în 2021

Ești în căutare de inspirație de tunsori scurte? Ai nimerit perfect, tocmai am pregătit un articol care să-ți inspire look-ul în anul ce urmează. Pentru cei ca tine care își doresc să aibă o tunsoare practică și ușor de întreținut, am pregătit top 5 tunsori scurte pentru bărbați în 2021.

Anul 2020 a fost un an plin de provocări și în ceea ce privește lipsa unui loc în care să mergi să te tunzi. Știm, ai recurs la metode tradiționale, și ajungeai să te tunzi singur în baie, sau dacă aveai un amic ce știa această artă, deja ai fost privilegiat. Frizeriile, barber shop-urile și coafoarele erau de “negăsit”. Noi, cei de la Studio Classic Barber Shop ne-am adaptat, și am creat  tutoriale practice în care te ajutăm cu tips and tricks de cum să te tunzi singur acasă. Aruncă un ochi peste al nostru canal de YouTube – – https://www.youtube.com/watch?v=rxlL9HVtJzg&ab_channel=StudioClassicBarberShop Și dă-ne un “Subscribe” și un “Like” pentru a ști că ai trecut pe acolo.

 

Top 5 tunsori scurte pentru bărbați în 2021

 

Tunsorile de păr scurt sunt poate cele mai alese în rândul bărbaților, și pe bună dreptate, nu e mare grozăvie să întreții o asemenea tunsoare, dar în momentul în care îți dorești o altă înfățișare pentru că te-ai plictisit sau pur și simplu simți nevoia de o schimbare, ar trebui să știi și de existența tunsorilor de tipul:  tunsoare Buzz Cut,  frizuri populare pe păr scurt precum tunsoarea tip Crew Cut, Crop Top, Fringe, Quiff, Comb Over Fade, Faux Hawk, și Undercut. 

 

Noi bărbații ne bucurăm de posibilitatea de a ne stiliza părul în multe forme, desigur pentru asta avem nevoie de specialiști, și de aceea suntem noi aici, Studio Classic din Strada Poet Barbu Mumuleanu 52, București. Am pus bazele acestei frizerii din dorința de a duce arta tunsului la un alt nivel. Clienții noștri, vin și revin în locația noastră pentru calitatea serviciilor dar și pentru ambientul găsit. Avem grijă de tine într-o maniera cool și practică, și să nu mai pomenim de prețurile bune. Uite, aici și lista noastră de servicii de la Studio Classic https://studio-classic.ro/servicii-barber-shop-stefan-cel-mare/

 

Mai jos găsești o serie de exemple de frizuri și tunsori scurte pentru bărbați cu păr scurt

 

Top 5 tunsori scurte pentru bărbați în 2021

 

  •   Tunsoarea scurtă “Fade”

Indiferent de lungimea părului tău, tunsoarea “Fade” se poate plia frumos pe orice tip de păr și structură a feței.

Acest tip de tunsoare, foarte scurt în laterale și pierdută în partea de sus a scalpului este una care va rămâne la modă și în 2021. Poți cere frizerului să ți-o adapteze la un stil mai nonconformist și să ți-o stilizeze în tipul tunsorii Buzz Cut, rasă ușor în părțile laterale în funcție de un model.

 

  • Tunsoare pe păr scurt de tip “UnderCut”:

Tuns scurt în laterale, și o lungime constantă în partea de sus. Cele mai reușite coafuri pot fi purtate cu părul pieptănat în spate, pieptănat pe o parte, pompadour, faux hawk și părul ridicat sub formă de țepi. Ai opțiuni nenumărate de a-ți stiliza părul, fie că îl vrei ordonat sau dezordonat.

 

  • Tunsoare pe păr scurt de tip Buzz Cut

Aceasta este o tunsoare mai mult decât ușor de purtat. Tunsoarea tip Buzz Cut Fade este ordonată, fresh și ușor de întreținut, iar asta înseamnă că este ușor de stilizat de tine și acasă.

 

Top 5 tunsori scurte pentru bărbați în 2021

 

  • Tunsoare pe păr scurt de tip Crew Cut

Simplă și ușor de obținut, pentru ea la fel ca și pentru precedenta, nu ai nevoie de prea mult timp de așteptare pentru a-ți da o formă la frizer. Ca și diferențe, aceasta este o tunsoare puțin mai lungă, permițând o stilizare mai amplă a părului de sus. Mulți dintre bărbați preferă acest tip de tunsoare dacă au și o barbă maiestuoasă la “portofoliu”, aici ei trebuie să țină cont și de aspectul bărbii lor, la rândul ei, aceasta trebuie să se bucure de o îngrijire întocmai.

 

  • Tunsoare pe păr scurt de tip French Crop

Cunoscută și sub denumirea de Crop Top, frizura a fost și va rămâne la modă datorită look-ului fresh de care de bucură. Frizura este stilizată de colegii mei din Studio Classic în stilul UnderCut sau fade în laterale, lăsând părul de sus un pic mai lung și tuns mai scurt în față.

 

Acestea au fost cele Top 5 tunsori scurte pentru bărbați în 2021 din perspectiva celor mai cerute și văzute tunsori în anul 2020. Sperăm că ideile îți sunt utile și că o să știi concret ce să ceri de la frizerul tău.  Dacă te intereseză care sunt serviciile de care poți beneficia în momentul în care pășești în Studio Classic din Strada Poet Barbu Mumuleanu 52, București,, aici ai link-ul potrivit – https://studio-classic.ro/servicii-barber-shop-stefan-cel-mare/

 

Hai pe site!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×