Te asteptam in echipa noastra

Te asteptam in echipa noastra

Cel mai important lucru intr-un salon este frizerul/stylistul. El este cel care stie sa execute modele de tunsori barbati sau tunsori baieti atunci cand oaspetele vine cu o poza si are o dorinta clara. Tot el este cel care iti poate spune ce ti se potriveste cel mai bine in functie de fizionomie, par, mediu social. Este cunoscut faptul ca in multe situatii daca aceste alege sa paraseasca salonul, o parte dintre clienti ajung sa-l urmeze mai ales daca oaspetele nu s-a familiarizat cu conceptul salonului sau pur si simplu nu-i place. La Studio Classic salon Stefan cel Mare punem accent pe multumirea oaspetilor dar si pe cea a stylistilor.

“Nu pune clientii pe primul loc. Pune-ti angajatii pe primul loc. Daca ai grija de angajati, acestia vor avea grija de clienti”. Aceasta afirmatie ii apartine lui Richard Branson si, privita cu obiectivitate este cat se poate de adevarata.

Cea mai importanta resursa a unei companii este factorul uman. Omul, fie ca presteaza munca fizica, fie ca este platit pentru efort intelectual, reprezinta “cheita” din angrenajul urias care face ca business-ul sa mearga mai departe. Oamenii multumiti de locul lor de munca dau randament maxim in serviciile pe care le presteaza. Aceasta este o certitudine.

Atunci cand un salariat merge “cu drag” la serviciu, munca lui este de o calitate superioara fata de a unui coleg nemultumit si nefericit in mediul respectiv. In lumea saloanelor acest lucru se traduce printr-o retentie slaba a clientilor. La Studio Classic salon Stefan cel Mare privim fiecare membru al echipei in mod individual. Angajatul este o persoana, cu viata proprie, aspiratii proprii, gusturi, idei, principii, capricii si defecte proprii. Fiecare persoana are o anumita scara de valori la care se raporteaza si in functie de care se poate declara sau nu, multumit de locul de munca.

De exemplu, in timp ce unii angajati sunt fericiti cu salarii mari, altii prefera un mediu de lucru placut, colegi prietenosi si un sef de treaba. Totodata, exista si oameni care prefera sa aiba sansa sa avanseze in cariera, fiind dispusi sa indure orice greutati pentru a-si atinge scopul. De ceva timp Studio Classic salon Stefan cel Mare cauta sa-si largeasca echipa si daca si tu ne impartasesti ideea, te asteptam sa ne cunoastem.

Timeless Style. Modern Gentleman.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×