Studio Classic – frizerie Stefan cel Mare. O alternativa pentru frizerie copii.

Studio Classic – frizerie Stefan cel Mare. O alternativa pentru frizerie copii.

Tunsorile pentru copii pot fi scurte și ușoare, unice sau undeva între ele. Aceste tunsori băieți 2018 se bucură de de executii clasice, tendințe in voga și în orice caz arata bine.

O data cu aparitia cu cresterea copilului, parintii se vad in situatia de a cauta si a gasi locatii speciale pentru copii. O data cu aparitia stilului de viata modern, timpul joaca un rol important iar lipsa acestuia ne pune mereu in situatia de a improviza. Ce se intampla atunci cand nu ai timp si trebuie sa rezolvi o situatie precum tunsul celui mic?

La Studio Classic frizerie Stefan cel Mare oaspetii nostri ne intreaba tot mai des daca executam tunsori baieti pentru cei mici si daca avem rabdare sa-i tundem. Tehnicile de tuns si modelele de frizuri difera intre un adult si un copil. Desi nu suntem o locatie de tip frizerie copii, tot mai multi domni aleg ca atunci cand merg la tuns sa-si aduca si copilul.

Dezvoltarea personalitatii celor mici aduce dupa sine si dezvoltarea unor gusturi in materie de imbracaminte, locuri unde isi doresc sa-si petreaca timpul liber si inclusiv felul in care acestia doresc sa le arate si sa le stea parul. O parte dintre copii vin cu poze de modele de tunsori baieti si suntem deseori intrebati daca putem sa executam. In astfel de situatii deja incepe sa se formeze o relatie intre barber si copil. O sesiune de tuns la Studio Classic frizerie Stefan cel Mare dureaza aproximativ 45 de minute, include spalat, aranjat si o consigliere personala.

De curand pentru prima programare online oferim si un discount de 20% la toate serviciile alese. Noi stim cat de mult se bucura copiii atunci cand sunt surprinsi si avem grija ca pe langa bucuria unui look conform asteptarilor sa le oferim si o mica surpriza.

Pe langa motivatia de a improviza din considerente de timp si de a alege un salon cat mai apropiat de locuinta dumneavoastra sau de locul unde lucrati, un alt motiv sanatos de a alege un barber shop unde sa va tundeti copilul este ca serviciile respective cat si personalul salonului au fost deja testate de catre dumneavoastra. Cat timp asteptati pe canapea ca cel mic sa fie tuns, va punem la dispozitie o colectie digitala de tunsori barbati si de tunsori baieti a catorva din oaspetii care au luat loc pe scaunele noastre de tuns.

La Studio Classic frizerie Stefan cel Mare veti descoperi o alternativa argumentata de frizerie copii.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×