Studio Classic – frizerie copii Stefan cel Mare. 4 motive sa ne vizitezi.

frizerie copii Stefan cel Mare

Studio Classic – frizerie copii Stefan cel Mare. 4 motive sa ne vizitezi.

De-a lungul timpului am intampinat la Studio Classic barber shop o multime de oaspeti iar cativa dintre ei mi-au atras atentia in mod special. Acestia sunt copiii. Vazandu-i de fiecare data cand trec pe langa vitrina frizeriei acestia ramaneau cateva momente sa se uite in interior iar cativa se uitau doar in sus. O parte dintre acestia au devenit si clientii nostri, prilej cu care am am discutat si cu parintii lor.

Curios de comportamentul static al copiilor, parintii mi-au spus ca ii atragea faptul ca puteau vedea din exterior ce se intampla in frizerie iar o parte erau atrasi de barber pool-ul ce se invarte la intrare.

Dupa un timp am constatat ca o parte dintre copiii veniti insotiti de tatici nu se tundeau la Studio Classic barber shop dar reveneau pentru ca le-a placut copiilor. Atunci a fost momentul cand ne-am decis ca locatia noastra poate fi privita si ca o locatie de tip frizerie copii.

In continuare inti dam 4 motive pentru care iti poti aduce cu incredere copilul la noi.

frizerie copii Stefan cel Mare

1) Barberii nostri au experienta. De-a lungul timpului au executat o multime de tunsori barbati, tunsori baieti si chiar tunsori pentru doamne. Stim ca de regula copii sunt nerabdatori asa ca avem grija sa respectam mereu ora programarii, chiar si atunci cand suntem aglomerati.

2) Suntem mereu atenti la igiena asa ca ne-am format un obicei in a dezinfecta si curata instrumentarul in fata oaspetilor nostri. Recenziile pozitive din mediul online si social media sunt marturii ale oaspetilor ce s-au declarat multumiti in urma vizitei.

3) Suntem usor de gasit. Este sufiecient sa scrii “Studio Classic” pe waze sau google maps pentru a te lasa in fata locatiei. Totodata daca alegi sa vii cu metroul, suntem la 50 de metri de gura de metrou Stefan cel Mare. Nimic mai simplu pentru o locatie adresata exclusiv domnilor dar si ca o frizerie copii.

4) In locatia noastra te vom astepta mereu cu o surpriza pentru cel mic. Asa ca dincolo de tunsori barbati sau tunsori baieti pentru copii, cei mici vor pleca si cu o amintire placuta de la noi.

Noi stim ca prima data vei vizita Studio Classic frizerie copii Stefan cel Mare din curiozitate si te intorci doar daca ti-a placut. Scopul nostru este sa-ti oferim mai mult decat un tuns.

Timeless Style. Modern Gentleman.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×