Sfaturi de îngrijire a Bărbii – direct de la profesioniști

Sfaturi de îngrijire a Bărbii

Sfaturi de îngrijire a Bărbii – direct de la profesioniști

De ani buni se dezvoltă o reală cultură în ceea ce privește îngrijirea bărbii, și pe bună dreptate, cu toții știm că pe lângă o tunsoare de păr corespunzătoare, fie că este ea o tunsoare scurtă, medie sau lungă, barba are propria personalitate și necesită un plus de atenție, răbdare și grijă. Să nu mai pomenim provocările întâlnite de orice bărbat care-și lasă barba să crească, de fapt, asta cred că e un subiect care te interesează odată ce ai căutat în google “sfaturi de îngrijire a bărbii”. Te respecți și ne bucurăm că îți dorești să fii prezentabil. Pentru asta am deschis și Studio Classic Barber Shop, din Strada Poet Barbu Mumuleanu 52, București.

Uite aici o serie de Sfaturi de Îngrijire a Bărbii direct la la profesioniști:
 

  • Fii atent la forma feței

 
O atenție sporită trebuie să acorzi acestui “mic” aspect, e posibil că dacă nu ai în vedere ce tip de formă a feței ai şi să remarci că nu îți place cum se așează. Dacă ai o formă a feței subțire, este posibil să fie necesar ca barba să crească până depășește forma feței. Dacă te bucuri de o formă a feței cu o linie a maxilarului mai lată, îți recomandăm păstrarea părților laterale a bărbii mai scurte, așa se va realiza o simetrie între forma feței și dimensiunea bărbii.

Permite-ne să-ți mai facem câteva recomandari și să nu eziți să mergi la un barbershop, fie că vii la noi sau mergi într-o altă locație, dexteritatea și cunoștințele unui bărbier pot să te ajute să capeți o formă mai mult decât potrivită tipului feței dar și personalității tale.
 

Sfaturi de îngrijire a Bărbii

 

  • Ai răbdare cu procesul de creștere a bărbii

 

E indicat să aștepți în jur de doua-trei luni până ajungi pe mână unui specialist, frizer/bărbier. Barba are nevoie de timp pentru a se îndesi și a crește, iar dacă începi să o modelezi de la început, când ea nici măcar nu a ajuns la un nivel optim, e posibil să te enervezi și să renunți.

Un mic sfat printre sfaturi: Păstrează-ți barba hidratată în tot procesul de creștere. Fiind o perioadă de tranziție în care începi să te acomodezi cu ea și lungimea ei, dacă ai grijă și o hidratezi, te vei bucura de un aspect îngrijit și plăcut la atingere. Dacă te uiți după produse dintr-un barbershop de îngrijire a bărbii, odată ajuns în locația Studio Classic Barber Shop, din Ștefan cel Mare – Strada Poet Barbu Mumuleanu 52, București vei găsi tot ce îți dorești în funcție de nevoile tale.
 

  • Folosește produse de ingrijire.

 
De ce este indicat uleiul de barbă? Curățarea prin spălare nu e suficientă, hidratarea acesteia prin intermediul unui ulei special acesta ajunge până la piele, menținând-o fără mâncărimi și iritații.

Balsamul pentru barbă hrănește firul de păr și îți recomandăm să îl folosești dimineața în momentul spălării și înainte de a te pune la somn, în ambele cazuri clătind cu apă caldă.

Tot aici, odată ajuns la noi, vei avea parte de îngrijirea potrivită în funcție de serviciul ales. Uite aici un link ce te duce direct în pagina de servicii Studio Classic Barber Shop – https://studio-classic.ro/servicii-barber-shop-stefan-cel-mare/
 

Sfaturi de îngrijire a Bărbii

 

  • Tunderea

 
Întrebarea la care mereu oferim un răspuns diferit și care tot se repetă este: Cât de des are nevoie o barbă să fie tunsă?

Totul depinde de barbă, de cât de repede crește, de formă ei și de firele care ies în locurile nepotrivite. Ajunși la noi, vei vedea de ce e necesar să o tunzi odată la doua săptămâni, sau odată pe lună, cum e în cazul altor persoane.

Ce este esențial în tot acest proces? Nu lăsa timpul să treacă fără să o îngrijești și să o aranjezi, nu o tunde acasă dacă nu ai o dexteritate foarte bună și nici nu cunoști forma care te avantajează, e posibil să iasă o adevărată poveste cu final nefericit. Permitele specialiștilor să facă ce știu ei cel mai bine, permite-ne nouă să te facem mândru de propria-ți barbă.

Sperăm că îți sunt utile sfaturile noastre și că ai înțeles care sunt ideile de bază de care trebuie să ții cont atunci când îți cauți un bărbier. Dacă te intereseză care sunt serviciile de care poți beneficia în momentul în care pășești la Studio Classic Barber Shop din Strada Poet Barbu Mumuleanu 52, București, aici ai link-ul potrivit – https://studio-classic.ro/servicii-barber-shop-stefan-cel-mare/

Hai pe site!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×