Servicii Barber Shop

Misiunea noastra a inceput in 2015 din dorinta de a deschide o locatie pentru barbati iar de atunci am remarcat ca tot mai multi domni din capitala aleg sa nu-si mai tunda podoaba capilara in frizerii invechite si merg la locatii de tip barber shop bucuresti. Antreprenorii au inteles ca aceste locatii sunt cautate si s-au inmultit in ultimii 5 ani iar o parte dintre ele au deschis mai multe puncte pentru a fi mai aproape de clientii lor.

 

Acestea se deosebesc de frizeriile invechite printr-un concept unic, campanii de fidelizare personalizate pentru nevoile clientilor, promovare intensa in social media, lansarea de invitatii unor celebritati pentru a se tunde in locatie si branding vizibil.

 

Indiferent cat de numeroase sunt serviciile, acestea nu pot fi complete daca in locatie nu gasesti si produse de intretinere pentru ingrijirea parului, fetei sau a barbii. La Studio Classic, barber shop Stefan cel Mare serviciile noastre sunt concentrate in jurul clientului iar produsele de styling si grooming mai nou pot fi cumparate direct din locatie. Pentru a fideliza oaspetii am optat si pentru abonamente ce contin servicii de tuns dar si pentru unele care sa includa toate serviciile. In felul acesta am reusit sa aducem oaspeti sa sa-I pastram care mergeau la barber shop dorobanti.

 

Preocuparea pentru fidelizarea oaspetilor este una importanta si la inceputul lunii martie am inceput o campanie prin care oferim un tuns si un serviciu la alegere in mod gratuit pentru toti cei care ne viziteaza si isi dau check-in in retelele de socializare la Studio Classic, barber shop Stefan cel Mare. Castigatorul fiecarei luni este desemnat cel care aduna cele mai multe reactii.

barber shop Stefan cel Mare

Va asteptam sa va revendicati premiul.

Servicii

Tuns EXECUTIVE

48

Tunsul Studio Classic contine spalat, aranjat si consiliere profesionala / 40 min

Tuns Classic

38

Tunsul Studio Classic include consiliere profesionala / 30 min

Ingrijire barba

25

Barba se va aranja dupa caz din foarfeca, masina de tuns, masina de contur sau brici de contur / 25 min

Ingrijire barba cu prosop cald

39

Acest serviciu contine shaving executat cu briciul. Rolul prosopului este de a hidrata pielea si de a inmuia firul de par in vederea pregatirii shavingului. Prosoapele sunt incalzite la 70 de grade si se mentin aproximativ doua ore la sterilizat cu UV inaintea de a fi folosite / 30 min

Spalat si aranjat

25

(20 min)

Masaj capilar cu aparat profesional

20

Se realizeaza cu o masina profesionala de masaj si cu produs tonic la nivelul scalpului / 10 min

Masaj capilar

10

Se realizeaza manual cu produs tonic / 10 min

Epilat par nazal si urechi (ceara elastica)

15

Epilarea parului inestetic din nas si urechi cu pasta de zahar organic / 10 min

Tratament facial pentru acnee si puncte negre

20

Tratamentul se realizeaza cu un aparat de tip vacuum presure / 10 min

Abonamente

Abonament lunar tuns Classic

90

Este un abonament ce iti permite sa ne vizitezi ori de cate ori doresti. Tunsul Studio Classic include aranjat si consiliere profesionala / 30 min.

Abonament lunar tuns Executive

149

Este un abonament ce iti permite sa ne vizitezi ori de cate ori doresti. Contine tuns, spalat, aranjat barba si inca un serviciu la alegere. Intreaba frizerul / 1h.

Abonament doua luni tuns Classic

170

Este un abonament ce iti permite sa ne vizitezi ori de cate ori doresti. Tunsul Studio Classic include aranjat si consiliere profesionala / 30 min.

Abonament doua luni tuns Executive

285

Este un abonament ce iti permite sa ne vizitezi ori de cate ori doresti. Contine tuns, aranjat barba si inca un serviciu la alegere. Intreaba frizerul / 1h

Abonament trei luni tuns Classic

239

Este un abonament ce iti permite sa ne vizitezi ori de cate ori doresti. Tunsul Studio Classic include aranjat si consiliere profesionala / 30 min

Abonament trei luni tuns Executive

399

Este un abonament ce iti permite sa ne vizitezi ori de cate ori doresti. Contine tuns, aranjat barba si inca un serviciu la alegere. Intreaba frizerul / 1h
4

Ani de activitate

298

Recenzii pozitive in rețelele sociale

9

Servicii disponibile

6

Tipuri de abonament cu programări nelimitate

Abonamente cu programări nelimitate! Nespresso & apa incluse!
Call Now ButtonNespresso & apa incluse
?×