Reuzel, Dapper Dan si Morgan’s la Studio Classic

Reuzel, Dapper Dan si Morgan’s la Studio Classic

Reuzel, Dapper Dan si Morgan’s la Studio Classic

De curand la Studio Classic frizerie Stefan cel Mare am completat lista de servicii cu produse de grooming si styling adresate domnilor ce isi doresc sa-si intretina look-ul si acasa. Pentru inceput ne-am orientat catre 3 branduri cunoscute, Reuzel, Dapper Dan si Morgan’s ce vin in completarea serviciilor de tunsori barbati sau tunsori baieti deoarece si pentru viitorii domni vine un moment cand isi aleg stilul si frizerul.

 

Reuzel by Schorem este produsul de top ce se gaseste la Studio Classic frizerie Stefan cel Mare si este de provenienta Olanda, una dintre cele mai respectabile scoli de barber shop din Europa. Reuzel clay matte si Reuzel fiber pomade sunt cele mai cerute pomade destinate unui aspect natural al parului sau putin lucios. Fie ca vorbim de un barber shop dorobanti sau de o frizerie mai modesta aceasta pasta nu trebuie sa lipseasca de la blat daca iti respecti oaspetii.

 

Dapper Dan este produsul popular de la Studio Classic frizerie Stefan cel Mare. Acest produs de provenienta UK, se gaseste destul de usor intr-un salon din Bucuresti si este deseori preferat de stilisti. Dapper Dan deluxe pomade si Dapper Dan matt clay sunt cerintele cele mai frecvente ale oaspetilor nostri.

 

Morgan’s reprezinta brandul cu cele mai multe produse de la noi din barber shop. Cu o vasta traditie adresate serviciilor de grooming, inca din 1873 acest produs de provenienta UK este vandut in intreaga lume si reprezinta o alternativa foarte buna pentru cei ce incearca prima data o pomada sau ceara de par. Cu un raport foarte bun de calitate-pret, la Studio Classic gasesti Morgan’s texture clay, putty, shaping wax si gel wax.

 

Toate modelele de tunsori barbati si de tunsori baieti expuse intr-un salon au doua secrete comune. Un produs de styling bun si un frizer si mai bun. Nu uita cand ceri o programare la final sa-l intrebi pe Alin ce produs ti se potriveste.

Reuzel, Dapper Dan si Morgan’s la Studio Classic
No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×