Movember, luna în care ne aducem aminte că sănătatea este cea mai importantă

Movember

Movember, luna în care ne aducem aminte că sănătatea este cea mai importantă

Movember este o mișcare globală pornită în 2003 în Australia care transformă luna noiembrie în luna conștientizării cancerului testicular și de prostată. Ulterior a prins amploare și în SUA, azi incluzând și conștientizarea asupra sănătății mintale a tuturor bărbaților și asupra luptei împotriva pierderii celor dragi prea devreme.

Încet-încet mișcarea Movember câștigă teren și în Europa, și probabil ai auzit deja de ea, fiind ușor de recunoscut după logoul fundației și al întregii mișcări: o mustață neagră. Noi, cei de la Studio Classic Barber Shop, suntem activi și încurajăm această mișcare!

 

Movember

 

Ce poți face tu?

 

Tradiția este ca cei care se implică în această campanie să-și lași mustața să crească pe perioada întregii luni noiembrie. Dacă ți se pare important să ne păstrăm sănătoși pe noi, prietenii, tații și băieții noștri, fă-ți curaj și arată-ți și tu sprijinul în campanie!

Chiar dacă nu ai face asta în mod normal, azi a avea o mustață este mult mai ușor decât în 2003, când a început campania. De ce? Pentru că pe lângă că azi e cool să ai mustață, orice frizerie ar trebui să știe deja trucuri pentru îngrijirea acestui look. Pe lângă opțiunile de tunsori bărbați sau tunsori băieți, pentru care orice barber shop este la curent cu ultimele trenduri, a vă lăsa mustața pe mâna noastră nu va fi un risc, ci poate însemna să vă găsiți noul stil, iar pentru noi va fi o bucurie în plus, știind că astfel susținem împreună mișcarea Movember.

 

Movember

 

Suntem alături de tine

 

La Barber Shop București te ajutăm să participi la mișcarea Movember prin îngrijirea mustății tale! Pe lângă tunsul efectiv al mustății, îți oferim sfaturi legate de formă și fizionomie și, de asemenea, îți prezentăm produse de îngrijire a mustății astfel încât noul tău look să fie impecabil.

Implică-te!

 

Pe lângă creșterea mustății în luna noiembrie, implică-te în orice proiect sportiv, donează sau creează propriu tău eveniment pentru a crește conștientizarea față de Movember și toate temele pe care mișcarea le vizează! Suntem alături de bărbați prin încurajarea unei vieți sănătoase, a controalelor medicale preventive și a grijii pentru sănătatea mintală.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×