Masaj capilar

MASAJ CAPILAR

Astazi sunt tot mai multe saloane in bucuresti adresate ingrijirii, frumusetei si relaxarii. Zona Bucur Obor este o zona foarte tranzitata ce ofera un bun vad comercial, motiv pentru care pe langa obisnuitele saloane bucuresti mixte se regasesc si cele de nisa, adresate barbatilor, asa cum sunt cele de tip barber shop.

 

Acest tip de locatie se distinge de un salon obisnuit prin faptul ca inspira masculinitate, are un concept ce se diferentiaza de concurenta si o poveste in spate dornica sa fie impartasita. Barbatii au dorit sa aiba un loc al lor, unde sa socializeze si sa se relaxeze.

 

Antreprenorii au raspuns la aceasta dorinta si dupa 2010, au adaptat si dezvoltat cerintelor autohtone cu acest concept, barber shop. De la frizuri si tehnici de barberit, usor si-au facut loc si alte tipuri de servicii menite sa contribuie la rasfatul clientului asezat pe scaun precum ar fi masajul capilar. Acesta se realizeaza manual cu produs tonic cu un efect revigorant vara dar si cu un aparat profesional. Acestea din urma par sa aiba un castig tot mai mare in fata masajului capilar executat manual. Cu o viteza de 2270 rotatii pe minut acestea pot executa masaje cu care mana barberului nu poate concura.

Un masaj capilar are rolul de a relaxa pe  oricine dupa o zi stresanta si in fuctie de varianta si tehnica aleasa poate dura de la 5 pana la 10 minute, are un pret accesibil, motiv pentru care este tot mai popular.

MASAJ CAPILAR

Pentru un barber nu este nicio satisfactie mai mare decat multumirea clientului.

 

Timeless Style. Modern Gentleman.

9

Ani de activitate

610

Recenzii pozitive in rețelele sociale

10

Servicii disponibile

10

Tipuri de abonament cu programări nelimitate

Abonamente cu programări nelimitate! Nespresso & apa incluse!
Acest website colectează date statistice anonimizate.   DA - click aici.   NU - click aici. ?
Call Now Button