La moda acum: 5 tipuri de tunsori baieti 2018

tunsori baieti

La moda acum: 5 tipuri de tunsori baieti 2018

Tunsorile pentru copii pot fi scurte și ușoare, unice sau undeva între ele. Aceste tunsori băieți 2018 se bucură de de executii clasice, tendințe in voga și în orice caz arata bine.

Ca si frizer nu există niciun motiv să nu devii creativ cu părul copiilor. Culorile, modelele de păr sau tăieturile la modă pot fi interzise mai târziu cand mediul, statutul social, personalitatea si fizionomia vor dicta in egala masura aspectul podoabei capilare.

Unele dintre aceste frizuri sunt executate cu stil, dar toate vor arata grozav, cu sau fără produs de păr. Aceste 5 tipuri de tunsori baieti sunt pentru toate tipurile de par iar acestea sunt cele mai populare tunsori ale băieților din 2018:

Short cut . Stilurile scurte cu spițe sunt una dintre cele mai populare tunsori pentru băieți. Ele arata grozav fara pomada sau paste de par, insa o atingere a produsului merge dincolo de ocazii speciale sau costume super-erou.

Medium cut. Această tăietură mai lungă contribuie la o imagine mai dezordonata în ceea ce privește tunsul clasic al băieților.

tunsori baieti

Textured crop. Această tunsoare este una dintre tendințele de top ale bărbaților din 2017 și de asemenea, una dintre cele mai bune tunsori băieți 2018. Funcționează pentru fiecare tip de păr și încrucișează părul ondulat, cu dur și gros.

Side part. Frizura data in părțile laterale este caracteristica bărbaților care funcționează bine si pentru copii. Cu lungimea mai lunga pe partea superioară și extrem de scurtă in laterale, este ușor de purtat și este o alegere excelentă pentru tipurile de păr mai fine. Aceasta este una dintre cele mai bune tunsori ale băieților pe care le puteți obține si pentru copii.

Combover plus tapper. Această coafură lungă pe partea superioară, scurtă pe spate pare grozavă, cu sau fără produs și stilyng.

Indiferent de tunsoare atunci cand va hotarati sa mergeti la frizerie, sa va tundeti copilul este bine inainte sa verificati recenziile si sa intrebati frizerul daca are experienta in tunsul copiilor.

Timeless Style. Modern Gentleman.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×