iSave aduce reduceri de 20% în Happy Hour la Studio Classic

iSave

iSave aduce reduceri de 20% în Happy Hour la Studio Classic

Începând cu această lună suntem parteneri iSave! Oferim o reducere de 20% în fiecare marți și miercuri între orele 12 și 16 la Happy Hour Barber Shop Ștefan cel Mare!
Puțină istorie
Istoria discounturilor este foarte veche, primele „cupoane” de reducere fiind create în 1887 de către compania Coca-Cola. Dacă la început a existat un stigmat al reducerilor venit din snobism care considera că la reducere își iau doar cei care nu au bani, azi reducerile sunt o cale sigură de economisire pentru fiecare dintre noi, iar pentru companii este o strategie de a-și fideliza clienții.
Reducerile sunt cool! A economisi pentru ceva ce oricum vrei să cumperi este un mare câștig și cu banii rămași îți poți îndeplini alte visuri!
Alături de cei mai buni
Utilizând discounturile pe care multe firme le oferă prin diferite aplicații și nu numai poți economisi pâna la 30% din cheltuielile tale lunare, pentru că fiecare reducere contează! 
Din această lună, Studio Classic face parte dintre partenerii aplicației iSave, astfel că în fiecare marți și miercuri poți beneficia de reducerea de 20% în intervalul orar 12:00-16:00 la orice serviciu pe care îl oferim, fie că e vorba de tunsori bărbați, tunsori copii sau tunsori clasice.
Cum funcționează
Utilizând aplicația iSave, ne găsești împreună cu alte sute de companii din diferite domenii, care oferă discounturi în categorii precum Mâncare & băuturi, Medical, Activități, serviciile noastre fiind la categoria Îngrijire și fitness. Credem că toate aceste categorii sunt importante pentru voi, generează cheltuieli necesare așa că suntem bucuroși să vă putem oferi această reducere de Happy Hour la Barber Shop! 
Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl au clienții noștri atunci când ies din locațiile noastre, unde cu grijă și experiență ne ocupăm de lookul lor. Imaginați-vă însă toate aceste beneficii și acest răsfăț cu o reducere de 20% prin aplicația iSave la Happy Hour, unde îți poți contoriza economisirile în timp real! Te așteptăm cu drag la Studio Classic! E cool să fii îngrijit, e cool să economisești pentru visurile tale! 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

?×
Call Now Button