Frizerie Bucuresti – Despre Noi

frizerie bucuresti

Studio Classic barber shop / frizerie Bucuresti

Scurtă poveste

 

La începutul anului 2015, 4 tineri barberi au decis că este momentul să nu mai tundă în alte saloane și au decis să-și facă unul. Așa a luat naștere Studio Classic, frizerie București din Strada Vasile Lascăr.

 

În martie 2018 salonul a trecut prin câteva schimbări, mutându-se într-o nouă locație din Strada Poet Barbu Mumuleanu nr 52-52A, cu un nou ambient, cu o nouă identitate vizuală și cu noi servicii adresate domnilor. De atunci lucrurile au evoluat spre o nouă exprimare atât în salon cât și înafara lui.

 

Conceptul nostru are la bază câteva principii clare pentru că ne adresăm domnilor ce apreciază responsabilitatea socială, igiena, prețuri aliniate condițiilor socio-economice de astăzi, colaborarea cu branduri cunoscute și timp minim de așteptare. Suntem totodată singura frizerie Bucuresti care punem la dispoziție abonamente cu programări nelimitate.

frizerie bucuresti

Diversificarea serviciilor și vizibilitatea sunt provocările pe care ne vom axa în 2019.

 

Lucrurile de calitate au proba timpului iar practicele conservatoare se regăsesc și astăzi la Studio Classic frizerie București.

 

Știm că prima dată ne vizitezi din curiozitate și revii dacă ți-a plăcut. La noi doar tunsul este convențional, experienta este de neuitat.

 

Studio Classic. Revii de plăcere.

4

Ani de activitate

298

Recenzii pozitive in rețelele sociale

9

Servicii disponibile

6

Tipuri de abonament cu programări nelimitate

Abonamente cu programări nelimitate! Nespresso & apa incluse!
Call Now ButtonNespresso & apa incluse
?×