Epilat cu ceară

Un nou tip de serviciu in barber shop-uri

Atunci cand mergi intr-un barber shop cu siguranta ca nu te gandesti la prea multe lucruri in plus decat la o tunsoare si la serviciile de ingrijire ale barbii. Poate eventual la final te gandesti sa-ti achizitionezi si unele produse pentru par. Atunci cand un client vine cu o solicitare catre tine si tu nu i-o poti satisfice iti pare rau dar cand tot mai multi clienti iti solicita o solutie pentru o problema comuna, acest lucru iti da de gandit.

epilat cu ceara

Citeam zilele trecute un articol scris in Romania Libera in urma cu 13 ani, despre cum au luat nastere magazinele din benzinariile din Romania. La acel moment magazinele livrau undeva la 25% din incasarile non-oil. Astazi in SUA 70% din profituri benzinariilor sunt aduse de magazine si nu din vanzarea produselor din titei.

 

Cererea naste oferta. Acesta este un mecanism simplu de piata din cele mai vechi timpuri. O parte dintre barbati au inceput sa acorde tot mai mult timp ingrijirii personale. Pe langa parul de pe fata sau din cap, o parte dintre barbati cauta solutii eficiente pentru inlaturarea parului inestetic din nas si urechi. Tratamentul din epilat cu ceara din zahar organic este o metoda ce a patruns si in Europa de aproximativ 10 ani.

 

Spre deosebire de un clasic epilat cu ceara normal, zaharul organic are cateva avantaje competitionale clare. Studiile dermatologice (Pedersens-Germania) arata ca dupa 3 luni de epilare cu pasta de zahar organica scade densitatea firelor de par cu 25%, dupa 6 luni cu 40% iar dupa 9 luni cu 42,50%. Epilarea organica cu pasta de zahar este igienica, bacteriile nu pot supravietui in zahar, pentru fiecare client se foloseste pasta de zahar proaspata aplicata cu manusa de unica folosinta. Persoanele care au vinisoare, zone mai sensibile sau dau reactii eczemice la epilatul traditional cu ceara, pot apela cu incredere si siguranta la epilarea organica cu pasta de zahar. Pasta de zahar prinde DOAR firul de par, nu se lipeste de piele, astfel permite epilarea chiar si a persoanelor cu diverse probleme dermatologice, vasculare, alergice, piele sensibila, subtire. Pasta de zahar este la TEMPERATURA CORPULUI, deci nu frige, nu irita.

 

In incheiere nu uita sa intrebi de acest serviciu natural.

6

Ani de activitate

323

Recenzii pozitive in rețelele sociale

9

Servicii disponibile

8

Tipuri de abonament cu programări nelimitate

Abonamente cu programări nelimitate! Nespresso & apa incluse!
Call Now Button
?×