Cum să-ți alegi barbershopul preferat.

Cum să-ți alegi barbershopul preferat.

Cum să-ți alegi barbershopul preferat.

Cum să-ți alegi barbershopul preferat.

 

Câteva cuvinte despre noi

Iată câteva hint-uri, cum să-ți alegi barbershopul preferat. Studio Classic București, este situat într-o zonă foarte cunoscută, strada Barbu Mumuleanu nr. 52-52A, foarte aproape de Șoseaua Ștefan cel Mare sau de Stadionul Dinamo. Locația este ușor accesibilă atât cu mijloacele de transport în comun (stația de metrou Ștefan cel Mare, stațiile de tramvai 1 sau 46, autobuzele 135 sau 335), cât și cu mașina, având în zonă locuri de parcare suficiente.

 

 

Cum te poți programa la barbershopul tău preferat

Pentru că suntem la început de an, vă invităm să vă programați din timp sau la telefon, ori pe site-ul nostru la secțiunea programări. De asemenea, vă invităm să profitați de oferta de reducere de 20% happy hour prin aplicația iSave despre care am vorbit într-un articol precedent.

 

Suntem, așa cum o spune și numele nostru, un studio barbershop București și suntem specializți atât în tunsori bărbați, cât și tunsori copii. Foarte căutate în această perioadă sunt programările tată-fiu, astfel încât fotografiile de Sărbători să îi găsească pregătiți.

 

Dichis pentru mici și mari, într-o atmosferă plăcută

Întotdeauna este o plăcere să ne ocupăm și de copii, să vedem cum le crește încrederea în sine, să le vedem privirea mândră în oglindă, a lor și a taților lor, și sentimentul că nimeni nu e mai frumos în acel moment decât ei! Merită să încercați o astfel de experiență pentru familia dumneavoastră la barbershop Ștefan cel Mare. Suntem specialiști și la tunsori copii în egală măsură ca la tunsori bărbați. Atmosfera relaxată și deschisă (aici menționăm că suntem și avanpost Radio Guerilla, lucru cu care ne mândrim de câte ori avem ocazia) este primitoare pentru oricare dintre clienții noștri, iar serviciile sunt executate de profesioniști care pun pasiune în ceea ce fac și nu veți avea nicio temere că la finalul experienței veți pleca încântați!

 

Programează-te cât mai curând!

Vă așteptăm cu mare drag programările din timp pentru ca luna aceasta să putem să vă avem pe cât mai mulți dintre voi în barber-shopul nostru și nu putem să nu vă urăm ca finalul anului să vă găsească dichisiți, cu bani în buzunar și alături de cei dragi, pentru ca anul ce vine să fie cel puțin la fel de bine!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

?×
Call Now Button