Cum explici la frizerie ce tunsoare vrei?

Cum explici la frizerie ce tunsoare vrei

Cum explici la frizerie ce tunsoare vrei?

De câte ori ai mers la frizerie și nu ai știut prea bine să explici ce fel de tunsoare vrei? Faptul că bărbații au mai puțină bătaie de cap decât femeile atunci când merg la frizerie este doar un mit – în realitate, bărbații au la fel de multe alternative atunci când vine vorba de tunsori, însă de cele mai multe ori le este greu să exprime ce își doresc. Din fericire însă, există și frizeri care știu să își citească clienții și să le ofere cele mai bune recomandări de tunsori pentru a le scoate în evidență cât mai bine trăsăturile feței.

Tunsoare clasică sau modernă?

Principalul lucru pe care ar trebui să îl știi atunci când mergi la tuns este dacă îți dorești o tunsoare clasică sau una modernă. Dacă optezi pentru una clasică, lucrurile ar trebui să fie simple pentru că acest tip de tunsoare este potrivit oricărui bărbat, indiferent de forma feței sau de vârstă, dar și oricărui eveniment. Contrar așteptărilor, se pare că tunsorile clasice încă se numără printre primele locuri atunci când vine vorba de preferințele bărbaților în materie de tuns. Bineînțeles, există mai multe forme de styling chiar și atunci când vorbim de tunsorile clasice, însă majoritatea dintre ele sunt scurte și ușor de aranjat în orice moment.

 

Cum explici la frizerie ce tunsoare vrei

 

Dacă optezi pentru o tunsoare modernă, ar trebui să fii mai specific și să ai cuvintele la tine atunci când vrei să explici ce așteptări ai. Nu se așteaptă nimeni să cunoști termeni specifici și să mergi la frizer direct să îi spun că vrei o tunsoare Crew Cut, Crop Top, Faux Hawk sau Undercat, însă ar fi ideal să știi dacă vrei o tunsoare ordonată sau din contră, un aspect dezordonat al părului, dacă vrei ca în laterale să fie mai scurt, dacă vrei sau nu breton, etc. Orice mic detaliu îl poate ghida pe frizer în direcția cea bună, iar cu experiența și sfaturile lui puteți ajunge împreună la cel mai bun rezultat. Se recomandă întotdeauna să ții cont și de părerile frizerului pentru că el știe exact dacă acea tunsoare pe care tu ți-o dorești se potrivește formei feței tale și te va avantaja. Dacă crezi că nu te vei descurca și nu vei ști să explici ce tunsoare vrei, poți oricând să salvezi o poză cu tunsoarea și să o arăți direct. Este probabil cea mai ușoară opțiune pe care o ai la îndemână atunci când cuvintele par că nu te ajută.

Indiferent pentru ce tip de tunsoare optezi, poți fi sigur că la noi vei obține întotdeauna rezultatul dorit!

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×