Cum arată mersul la frizerie în vremea pandemiei?

Cum arată mersul la frizerie în vremea pandemiei?

Cum arată mersul la frizerie în vremea pandemiei?

Mersul la frizerie în vremea pandemiei a suferit câteva modificări, cele mai importante fiind introducerea unor măsuri de siguranță pentru angajați, dar și pentru clienți. Aceste măsuri suplimentare de urgență însă nu afectează atmosfera din interiorul frizeriei, și nici experiența clientului. Trebuie să acceptăm faptul că această pandemia ne obligă să ne adaptăm unei altfel de normalități, iar în timp, masca pe care trebuie să o purtăm nu ne va mai incomoda atât de tare, iar dezinfectarea periodică a mâinilor va deveni o obișnuință.

 

Cum arată mersul la frizerie în vremea pandemiei?

 

Dacă privim lucrurile din punctul de vedere al măsurilor de igienă, putem spune că această activitate nu este deloc diferită de mersul la cumpărături sau în orice alt spațiu interior. În link-ul de mai jos câteva din dintre măsurile de siguranţă luate:

 

 

Ca să vii la tuns trebuie să porți mască și să te dezinfectezi pe mâini înainte să intri în frizerie. Nu este recomandat să vii însoțit pentru că spațiul de așteptare s-a redus considerabil odată cu impunerea regulilor de distanțare fizică. Pentru a evita aglomerarea spațiului, tunsul se va face doar cu programare, iar după fiecare programare există un interval de 10 minute pentru igienizarea scaunului și dezinfectarea instrumentarului – este important să respecți ora programării, iar dacă prezinți semne de răceală sau gripă, să anulezi programarea. La intrarea în frizerie, ca în orice alt spațiu închis, ți se va lua temperatura – un nou lucru ce ține de normalitatea pe care o trăim acum. Bineînțeles, există și alte măsuri de siguranță și igienă pe care salonul trebuie să le respecte: distanțarea scaunelor la 2 m, aerisirea spațiului odată la 2 ore, dezinfectarea zilnică a salonului, personal echipat corespunzător, lampă UV-C cu efect germicid pentru dezinfectarea aerului.

 

Măsuri de protecție

 

Cum arată mersul la frizerie în vremea pandemiei?

 

Igiena era un lucru ce se respecta și înainte în frizerii, însă acum aceste măsuri sunt și mai riguroase pentru păstrarea sănătății oaspeţilor și colegilor. Chiar și așa, cu aceste reguli care descriu noua normalitate în vreme de pandemie, experiența clienților nu este afectată în mod negativ. Ba din contră, redeschiderea frizeriilor după starea de urgență a fost foarte așteptată. În momentul în care calci astăzi într-o frizerie care respectă toate regulile de protecție, ai un sentiment plăcut de siguranță pentru că știi că te așezi pe același scaun pe care stăteai și înainte de pandemie și te bucuri de servicii de o calitate la fel de ridicată, prestate de persoane cu zâmbetul pe buze – știi că e acolo, chiar dacă momentan masca îl ascunde. Putem spune că atmosfera s-a îmbunătățit, oamenii sunt mult mai dornici acum de socializare, după atâtea luni de izolare și distanțare, și ce loc mai bun de socializare există decât scaunul de la frizerie?

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×