Cum alegi o frizerie pe placul tău?

Cum alegi o frizerie pe placul tau

Cum alegi o frizerie pe placul tău?

Majoritatea bărbaților își aleg o frizerie la care se tund în apropierea casei, devin clienți fideli și revin în același loc ori de câte ori au nevoie. Cu toate acestea, în ultimul timp, se pare că s-a dezvoltat o tendință mai ales în rândul bărbaților tineri, preocupați de aspectul lor fizic, de a acorda mai multă atenție atunci când aleg locul în care își vor aranja tunsoarea și barba, cei mai mulți dintre ei ajungând să treacă pragul unui barbershop. Dacă te afli în punctul în care vrei să găsești o frizerie care să fie pe placul tău, sfaturile de mai jos vor fi extrem de utile.

 

Cum alegi o frizerie pe placul tau

 

Alege un pachet de servicii, nu doar un tuns

Se pune din ce în ce mai mult accentul pe serviciile oferite de un barbershop pentru că aici ai parte de o experiență mult mai complexă decât într-o frizerie de la colțul blocului. De ce să alegi un simplu tuns de 10 minute când poți avea parte de o întreagă experiență plăcută și relaxantă, cu consiliere profesională, tuns sau bărbierit cu diverse tehnici și socializare cu o cafea aromată lângă tine. Dacă ești în căutarea doar a unui tuns rapid, te poți opri și la frizeria din apropierea casei, însă dacă ești în căutarea unui experiențe și a unui rezultat final spectaculos, atunci îți recomandăm să calci pragul unui barbershop.

Alege o frizerie care respectă regulile de igienă

Este recomandat să alegi o frizerie care respectă întocmai regulile de igienă, iar în această perioadă trebuie cu atât mai mult să te asiguri că frizeria pe care o frecventezi respectă măsurile de siguranță impuse de autorități, cum ar fi dezinfectarea spațiului și a instrumentelor cu care se lucrează, purtarea măștii, limitarea numărului de persoane care intră în frizerie, lucrarea pe bază de programări, etc. Toate aceste măsuri suplimentare nu îți afectează în niciun fel experiența, ba chiar îți oferă liniștea și siguranța de care ai nevoie.

 

Cum alegi o frizerie pe placul tau

 

Alege un hairstilist de încredere

Hairstilistul trebuie să fie persoana în care ai cea mai mare încredere atunci când intri într-o frizerie pentru că el este cel care se va ocupa în următoarele zeci de minute de aspectul tău. Caută întotdeauna un hairstilist cu zâmbetul pe buze, sociabil și comunicativ, care se preocupă de așteptările tale, îți oferă sfaturi și recomandări și îți cere periodic feedback-ul. Un hairstilist în care ai încredere îți va oferi de fiecare dată un look impecabil.

Tu știi dacă ai luat decizia potrivită în ceea ce privește frizeria pe care o frecventezi? Dacă ești în căutarea unui experiențe inedite și a unei tunsori care să te reprezinte, nu ezita să ne treci pragul!

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×