Cum aleg o masina de tuns?

masina de tuns

Cum aleg o masina de tuns?

Sunt mai multe criterii dupa care trebuie sa te orientezi cand iei o astfel de decizie iar cel mai bun sfat pentru o astfel de alegere ti-l poate da un frizer. Multe persoane din cele ce se pricep la masinile de tuns recomanda de cele mai multe ori masinile de tuns cu fir, deoarece structura lor este una mult mai solida si permite o utilizare mai indelungata. In cadrul unor frizerii profesionale, stilistii folosesc masini de tuns profesionale cu fir, deoarece capacitatile acestora sunt mai extinse decat in cazul celor fara fir.
In cazul in care sunteti in cautarea unui aparat de tuns pentru uzul casnic, atunci cu siguranta optiunea cea mai potrivita este reprezentata de solutia fara fir. In aceste conditii masinile de tuns cu fir sunt mult mai potrivite pentru saloanele de frizerie.

Un alt aspect important, dupa ce am stabilit tipul de masina este motorul. Acesta reprezinta principalul reper cand vorbim de fiabilitate. Indiferent daca sunteti un frizer profesionist sau amator, este indicat sa tineti cont de faptul ca performantele motorului joaca un rol foarte important in ceea ce priveste achizitia unei masini de tuns profesionale . Oricum pentru un frizer profesionist ce isi desfasoara activitatea in domeniul frizeriei este si mai important ca aceste performante ale motorului sa fie cele dorite, deoarece numarul persoanelor tunse intr-o zi poate fi destul de mare.

Este indicat sa luati in calcul si tipurile de par. Pentru coafuri par lung cat si pentru par des este posibil ca motorul sa fie mai intrebuintat. In cazul in care veti opta pentru produse fabricate in Marea Britanie sau SUA, trebuie sa va informati deoarece ele pot functiona cu o priza diferita. Aceasta va trebui includa un adaptor special in pachetul masinii.
Dupa ce ati luat in calcul toti acesti parametri si v-ati hotarat asupra tipului de masina trebuie sa aveti grija asupra intretinerei. Sunt masini care se pot curata singure sub jetul de apa iar curatarea se poate face destul de usor.

Daca v-ati hotarat in priviinta aspectelor enumerate mai devreme nu va ramane decat sa va stabiliti bugetul si eventual designul daca aveti unul preferat.

Timeless Style. Modern Gentleman.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×