Contact

Strada Barbu Mumuleanu 52 Bucuresti 020544
luni, marți, miercuri, joi, vineri09:30 – 21:00
sâmbătă, duminică09:00 – 18:00
+40770418511

Cum alegi zona când deschizi un salon adresat serviciilor de întreținere?

 

Atunci când alegi zona trebuie să te gândești în primul rând la buget și cărui tip de clienți te adresezi. O locație premium va avea pe lângă serviciile bine executate și zona care să o plaseze pe această nișă. Pentru frizerie Dorobanți exigențele nu pot fi decât pentru serviciile premium. Lumea din înalta societate vine la cafenele, baruri, shoping și la salon Dorobanți / coafor Dorobanți unde se achita sume importante pentru servicii. Însă această zona vine totodată cu prețuri mari la chirii, lucru pe care te aștepți să-l vezi și în prețuri plătit de consumatorul final.

 

Domnii sunt de regulă fideli unui singur concept. Locațiile de tip barber shop sunt cele care răspund cel mai bine nevoilor celor mai conservatori bărbați. Acestea vin cu un concept menit să-i atragă și unde atmosfera este una relaxată, deschisă și informală. Atunci când deschizi o frizerie București nu urmăriți profitul imediat. Acesta vine dacă reușeșți să atragi clienți care să fie mulțumiți și la rândul lor să recomande prietenilor locația ta.

  Sunt de acord ca datele transmise prin intermediul acestui formular de contact să fie folosite conform politicii de confidențialitate studio-classic.ro

  Un alt lucru foarte important este atunci când recrutezi personalul. Experiență, atitudinea și abilitățîle lor de comunicare trebuie să fie compatibile cu numele și poziționarea locației.

   

  După ce ți-ai stabilit bugetul, tarifele practicate, echipa și au ieșit toate autorizațiile poți deschide locația către clienți. După această urmează muncă cea mai dificilă, cea a promovării iar zona joacă un rol important în acest demers.

  Timeless Style. Modern Gentleman.

  Parteneri
  avanpost radio guerrila
  sparks architecture
  9

  Ani de activitate

  610

  Recenzii pozitive in rețelele sociale

  10

  Servicii disponibile

  10

  Tipuri de abonament cu programări nelimitate

  Abonamente cu programări nelimitate! Nespresso & apa incluse!
  Acest website colectează date statistice anonimizate.   DA - click aici.   NU - click aici. ?
  Call Now Button