Colegi noi în frizerie

Colegi noi în frizerie

La sfârșitul lunii august, exact când se încheie perioada de mercato în Europa, Studio Classic ® Barber Shop a transferat doi noi barberi în frizerie.

Andrei Udrescu și Valentin Dogaru au început muncă la noi în barber shop cu mult entuziasm. Noii colegi aveau deja experiență în materie de tunsori băieți, tunsori par scurt, tunsori par mediu și bărbierit cu briciul.

Din lipsa timpului, o parte dintre bărbații moderni sfârșesc prin a merge la cel mai apropiat salon unisex pentru tunsori bărbați. Și de fiecare dată când pleacă, ajung cu un barber diferit și sunt nevoiți să explice din nou. “Puțin în laterale” pentru un stilist poate însemna ceva diferit pentru un altul.

Stiliștii au, de asemenea, tendința (în experiența mea) de a încerca să corecteze ceea ce ei văd ei greșit făcut un barber/stilist anterior. În consecință, un bărbat care merge la un salon unisex iese cu o tunsoare complet diferită la fiecare vizită. Nu este un lucru bun dacă încercați să mențineți o imagine consecventă.

Fiecare om are nevoie de un frizer de încredere și priceput în viața sa. Având un frizer obișnuit veți fi asigurat că veți obține o tunsoare consistentă, la fiecare vizită. Puteți să vă gândiți înainte de un interviu mare, fără să pariati dacă veți ieși sau nu „întreg” de la frizer.

Profilul de barber căutat pentru frizerie, este de coleg care să se integreze ușor, să învețe rapid, un bun comunicator, atent la nevoile oaspeților noștri și responsabil. Experiență nu a fost un criteriu de departajare, atât timp cât dorința continuă de dezvoltare există.

Acest gen de serviciu se bazează mult pe încrederea și chimia dintre părți. Dacă simțiți asta cu stilistul dumneavoastră înseamnă că există o potrivire perfectă.

1 Comment
  • Robert
    Posted at 20:03h, 22 octombrie Răspunde

    Mi-a plăcut foarte mult de Andrei,am primit o tunsoare excelentă și a fost o companie plăcută . Recomand cu toata increderea

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×