Ce spune tunsoarea despre tine

Ce spune tunsoarea despre tine

Ce spune tunsoarea despre tine

Ce spune tunsoarea despre tine

 

Ce spune tunsoarea despre tine? Suntem fani Pasărea Colibri, cu versurile lor profunde din Vinovații fără vină: „Nu contează cât de lung am părul / Important e cât și cum gândesc” și credem că grija noastră față de noi înșine nu trebuie limitată la aspectul exterior, că nu putem să ne facem o părere despre cineva doar analizându-i îmbrăcămintea sau cât de des merge la barbershop, dar nu putem ignora tot ce o tunsoare ne spune de fapt despre noi înșine sau despre cei din jurul nostru. Pentru că deși tunsoarea este o alegere strict personală, ea este în același timp și ceva foarte public. Nu mergem la frizerie ca să nu fim văzuți. Nu alegem o tunsoare sau alta fără să ne întrebăm cum ne vine, cum se potrivește identității noastre și nici nu putem ignora sentimentul pe care l-am avut atunci când, abia ieșiți de la frizerie, nu am fost deloc mulțumiți de tunsoarea noastră.

 

5 tipuri de tunsori copii

 

Tunsoarea – reflexie a identității

La o privire de ansamblu, tunsoarea ne poate da indicii despre cultura din care facem parte, despre perioada în istorie pe care o traversăm, despre stilul de viață și chiar ne poate da indicii despre jobul pe care îl avem.

Tunsoarea este o reflexie a identității noastre și niciodată grija față de noi înșine nu trebuie desconsiderată. Ea poate fi și un semn al sănătății noastre mintale. Există percepții foarte bine întipărite în noi și foarte greu de schimbat. Deși sunt și excepții, bărbații cu părul lung de exemplu sunt percepuți ca fiind mai creativi, cei cu părul scurt sunt percepuți ca fiind mai calculați.

5 tunsori în 2022 ușor de întreținut

 

Tunsoarea potrivită face minuni

Barba și felul în care este îngrijită este la rândul ei un mesaj non-verbal puternic. Există multe studii legate de percepția noastră asupra felului în care ne tundem sau aranjăm barba, precum și schimbările de-a lungul istoriei asupra acestui aspect. Că ne folosim mult, conștient sau nu, de indiciile pe care tunsoarea ni le oferă fie că lucrăm în HR, în vânzări, în leisure etc. este greu de combătut, însă ce vrem noi să punctăm este că o tunsoare potrivită stilului și fizionomiei face minuni. La noi în barbershop vei găsi profesioniști care să-ți fie alături în orice decizie pentru o experiență memorabilă!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

?×
Call Now Button