Ce servicii oferă un barbershop

Ce servicii ofera un barbershop

Ce servicii oferă un barbershop

Dacă faci o plimbare prin București, este imposibil să nu ajungi în zone în care parcă s-a deschis câte un barbershop la fiecare colț de stradă, lucru ce nu este neapărat rău. Acest lucru înseamnă că nevoile bărbaților s-au schimbat, acum nu mai au nevoie doar de un tuns pe fugă, ci de servicii mult mai complexe care îi ajută să se simtă bine. O vizită la un astfel de salon chic de frizerie am putea să o asociem cu o vizită la SPA pentru femei pentru că pleci la fel de relaxat. Și totuși, ce fel de servicii oferă un barbershop?

Servicii de tuns și bărbierit, dar și de consiliere

Un barbershop rămâne la bază o frizerie la care bărbații apelează pentru serviciile de tuns și/sau bărbierit. Diferența mare dintre un astfel de salon și o frizerie clasică de cartier este faptul că aici poți obține și sfaturi de la specialiști. Dacă ești în căutarea unei tunsori noi care să îți pună forma feței în evidență, ar fi bine să treci pragul unui barbershop pentru că aici vei găsi și cele mai bune servicii de consiliere în acest sens. Același lucru este valabil și dacă vrei să renunți la tunsoarea clasică și să adopți una modernă. Într-un barbershop vei intra întotdeauna cu încredere că cel care se va ocupa de părul sau de barba ta știe cel mai bine ce ți se potrivește.

Servicii de masaj capilar

Nu degeaba spuneam mai sus că după o vizită la barbershop bărbații se simt la fel de relaxați ca femeile după o vizită la SPA. Într-un barbershop poți găsi și servicii de masaj capilar, ce se realizează la nivelul scapului manual sau cu un aparat profesional, cu un produs tonic. În aceeași categorie de servicii care te relaxează putem include și serviciul de îngrijire a bărbii cu prosop cald, rolul prosopului fiind de a hidrata pielea și de a înmuia firul de păr în vederea pregătirii shavingului.

 

Ce servicii ofera un barbershop

 

Servicii de vânzare produse

Lucrăm doar cu produse profesionale pe bază de apă, pentru a fi usor de îndepartat. In locaţia noastră poţi gasi pomadă si ceară de păr cu aspect lucios cât si natural, balsam de barbă, cremă şi ulei de barbă, pudră de volum pentru domnii cu părul rar şi firul părului subtire, after shave, dar şi şampon. Cum credem foarte mult in parteneriatele pe termen lung, înca de la deschiderea locaţiei lucram cu aceeaşi doi furnizori.

Atitudine prietenoasă și sociabilă

Nu este un serviciu propriu-zis, însă ori de câte ori vei intra într-un barbershop, vei fi întâmpinat cu o atitudine prietenoasă și sociabilă, iar dacă treci pragul barbershop-ului Studio Classic, poți fi sigur că vei fi așteptat mereu și cu o cafea Nespresso delicioasă, pentru un răsfăț complet.

În concluzie, un barbershop îți oferă servicii mult mai complexe decât o frizerie, iar din acest motiv este mult mai apreciat de bărbații care ajung să pună accent din ce în ce mai mult pe aspectul lor fizic.

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×