Ce se poarta in 2018?

Ce se poarta in 2018

Ce se poarta in 2018?

Domnii sunt mai putin despusi decat doamnele sa experimenteze frizuri sau lungimi de par. Un barbat activ poate sta 4-5 ani cu aceeasi frizura. In materie de tunsori barbati, anul 2018 nu aduce noutati semnificative. Se poarta in continuare frizurile clasice in special cele cu carare intr-o parte, specific anilor 60. Acest tip de frizura se potriveste barbatilor stilati. Fade-urile raman si ele prezente intr-o friezerie si tot mai incercate de hairdresseri care tind sa se specializeze pe acest tip de frizura. Bărbații îndrăzneți pot opta pentru tunsoarea modernă la care partea de sus este foarte lungă și prinsă în coadă, iar părțile laterale sunt rase. De asemenea este în vogă combinația dintre barbă și păr lung.

Barba este o alta tendinta prezenta si in acest an. Se potriveste cu toate stilurile si va completa perfect orice look ati alege. Indiferent de forma sau lungime, aveti par drept sau ondulat o barba bine aranjata se potriveste tuturor.

Indiferent de alegerea modelului de tunsoare este o regula generala care trebuie sa fie respectata, tunsoarea trebuie sa fie bine facuta. Daca ai decis sa faci o schimbare de look, vreai sa incerci un stil in trend cel mai bine sa apelezi la un hairdresser care te va ajuta sa-ti alegi tunsoarea potrivita. La Studio Classic barber shop Stefan cel Mare te consiliem sa iei cea mai buna decizie pentru tine. In functie de fizionomia fetei, grosimea firului de par, tunsoarea anterioara si mediul unde iti desfasori activitatea zilnica, iti recomandam ce ti se potriveste.

Timeless Style. Modern Gentleman.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×