Ce mai este nou la Studio Classic?

Ce mai este nou la Studio Classic

Ce mai este nou la Studio Classic?

Cea mai importanta piesa de mobilier din cadrul unei barber shop sau a unui salon este scaunul. Acesta reprezinta o carte de vizita importanta a calitatii serviciilor si respectului pe care il acorzi pentru client. Daca ne gandim ca un oaspete poate sta si o ora intr-o singura pozitie pentru un tuns si o barba, ne dam seama de ce comfortul si manevrabilitatea scaunului sunt de o importanta majora.

 

Sunt cateva lucruri la care trebuie sa te uiti in mometul in care alegi un scaun de frizerie dupa ce ai stabilit bugetul. In primul rand paleta cromatica trebuie sa fie compatibila cu tematica si conceptul frizeriei. Daca te adresezi cu servicii exclusiv masculine unde sunt executate tipuri de tunsori barbati asa cum gasim la Studio Classic, barber shop Stefan cel Mare atunci se impun culori inchise, masculine cu design functional. Este cunoscut faptul ca scaunele de frizerie sunt voluminoase iar un astfel de item supradimensionat, intr-un salon de mici dimensiuni nu va arata niciodata bine plus ca ergonomia va avea de suferit.

Din perspectiva cumparatorului alte lucruri importante sunt recenziile, portofoliul de clienti al furnizorului sau termenul de livrare. Scaunul trebuie sa aiba sistem hidraulic pentru fixarea inaltimii, tetiera pentru comfortul oaspetelui dar si al hairdresserului cand realizeaza conturul barbii. Un alt lucru important este suportul pentru picioare care sa permita extensia membrelor inferioare pentru relaxare. Dincolo de servicii care trebuie sa fie perfect executate, scaunul de frizerie isi are propria importanta si poveste.

 

Cand un oaspete te viziteaza, un scaun de calitate te ajuta sa fii o gazda mai buna. Incepand din aceasta saptamana te asteptam in haine noi.

 

Timeless Style. Modern Gentleman.

Ce mai este nou la Studio Classic
No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×