Ce este un Barber Shop?

Ce este un Barber Shop?

A trecut mult timp de cand a te tunde inseamna sa mergi intr-un loc deschis inainte de revolutie, cu decor schimbat pe vremea cand in Romania rula serialul Beverly Hills 90210 iar Brandon, Dylan, David si Steve erau repere de stil in randul adolescentilor. In vremurile de odinioara frizeriile erau adevarate centre de presa. Astazi un barber shop este o comunitate de mici dimensiuni iar stilistul este psiholog, confident si uneori chiar prieten.

Sunt cel putin 20 de nume cunoscute de barber shop in Bucuresti. Fiecare incearca sa vina cu un concept care sa le permita sa se diferentieze de celelalte. Rebrenduirea frizeriilor a dus catre nasterea fenomenului de “barber shop Bucuresti” si s-a extins rapid si in restul tarii in orase precum Iasi, Timisoara, Arad, Cluj sau Brasov. La nivel national lucrurile sunt inca la inceput, in timp ce in capitala cele consacrate incep deja sa-si creeze o comunitate si sa se autodepaseasca in ceea ce priveste creativitatea promovarii. Zona de Centru-Nord concentreaza cele mai multe locatii de acest gen. Este suficient sa dai un search pe google dupa “barber shop Dorobanti” si sa-ti apara cel putin 5 saloane.

Un barber shop este o poveste inca din momentul in care ai ajuns in fata locatiei. Logo, amenajarea interioara, protocolul de servire, serviciile, mirosul interior, muzica, socializarea cu responsabilul salonului, locul de asteptare si intr-un final stilistul alcatuiesc eticheta locatiei pe care tu ai ales-o sa se ocupe de look-ul tau. La final, cand parasesti locatia, tu reprezinti varianta finala a serviciilor oferite.

Va asteptam sa ne descoperiti povestea.

Ce este un Barber Shop
No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×