Ce aduce nou anul 2019 la Studio Classic Barber Shop?

Ce aduce nou anul 2019 la Studio Classic Barber Shop?

Anul 2019 vine cu cateva noutati la Studio Classic Barber Shop inca de la redeschidere. Intai de toate as vrea sa ne intoarcem in trecut, mai exact cu un an in urma cand eram in plina cautare pentru relocare. Ne doream foarte mult sa ramanem in zona si dupa aproape 4 luni de cautari am gasit locatia din Strada Poet Barbu Mumuleanu 52.

 

 

Nu am dus lipsa de feedback-uri in primul an de la relocare si am ascultat cu atentie. Oaspetii mai vechi au fost incantati in timp ce noii veniti pentru tunsori barbati au venit cu sugestii de a dezvolta gama de servicii, a imbunatati calitatea luminii, a introduce produse la vanzare sau de a facilita si plata cu cardul. De la o luna la alta, pe tot parcursul anului trecut Studio Classic barber shop a avut o evolutie pozitiva iar atunci cand finalul anului s-a apropiat aveam puse pe hartie toate schimbarile pe care ni le doream in frizerie. O parte dintre sugestii le-am implementat aproape pe loc pe parcursul anului trecut in timp ce pentru unele aveam nevoie de o perioada mai lunga.

 

 

Asadar, ne-am consultat cu un architect si anul 2019 ne gaseste in haine noi si cu o pozitionare mai clara atat pentru oaspetii nostri cat si pentru cei ce isi doresc sa ne viziteze de acum inainte. Totodata, pe langa modificarile vizibil efectuate in frizerie, de la 1 februarie va fi disponibil si serviciul de plata prin POS. Tot in saptamanile urmatoare vom introduce un nou serviciu foarte popular in vechile barber shop-uri cat ne vom si diversifica optiunea de produse prin aducerea unora de calitate premium.

 

 

Va multumim pentru alegerea facuta in 2018 si va asteptam in continuare la noi pe scaun.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×