Cauze și soluții ale căderii părului la bărbați

Cauze și soluții căderii părului la bărbați

Cauze și soluții ale căderii părului la bărbați

Căderea părului nu semnalizează o problemă medicală, aceasta nu reprezintă o îngrijorare pentru sănătatea ta. Însă înțelegem că te confrunți cu această situație și că te preocupi cu privirea la viitorul podoabei tale capilare. Majoritatea bărbaților încep de la 45-50 de ani să piardă o mare parte din densitatea părului, însă genetic vorbind, unii încep să chelească chiar și în tinerețe.

Pentru această preocupare, noi cei de la Studio Classic din Strada Poet Barbu Mumuleanu 52, București, ne-am gândit că ți-ar prinde bine niște lămuriri în legătură cu mult căutatele cauze și soluții cu privire la căderea părului la bărbați.

Moștenirea genetică pe linia paternă este una din principalele cauze ale căderii părului, dar există și alte motive frecvente:
● înaintarea în vârstă;
● schimbări hormonale;
● traumatisme la nivelul scalpului;
● exces de vitamina A;
● scăderea bruscă în greutate;
● anumite afecțiuni;
● stres.

 

Cauze și soluții căderii părului la bărbați

 

Care sunt soluţiile?

Dacă factori care determină cauzele căderii părului nu sunt determinate de moștenirea genetică, află că se găsesc soluții. Folosirea unor produse “minune” din păcate nu garantează îndesirea sau stoparea căderii părului. Dacă îți dorești un diagnostic precis, îți recomandăm să mergi la medicul dermatolog.

Dar hai să privim partea bună a lucrurilor, noi bărbații am fost înzestrați și cu păr facial din abundență, iar o barbă îngrijită corespunzător în saloanele profesionale, cum e și Studio Classic Barber Shop, îți redă echilibrul între lipsa părului capilar, cu prezența unei bărbi armonioase și bine conturate. Pentru asta, dacă intri în secțiunea blog a site-ului nostru – https://studio-classic.ro/ , o să găsești câteva articole dedicate îngrijirii bărbii. Pășește cu încredere în lumea bărbaților cu barbă, și întreabă unul din colegii noștri bărbieri din Studio Classic Barber Shop, cum poți să-ți stilizezi barba în funcție de forma feței tale.

De asemenea, s-au dezvoltat adevărate tehnici bine studiate de realizare a unui transplant de păr, iar procedura este și una de durată. Trebuie să știi că e necesar să ai puțintică răbdare, mai exact 6 luni până firele implantate să înceapă că crească efectiv și să ai acel look după care tânjești.

 

Cauze și soluții căderii părului la bărbați

 

În ultima perioadă, tot mai mulți bărbați și-au făcut transplant de păr, asta devenind o normalitate. Chiar și la noi în Studio Classic Barber Shop, pășesc mândri bărbați ce au urmat această intervenție, iar noi în continuare le tundem și stilizăm părul fără vreo reținere. Aruncă un ochi peste serviciile de îngrijire a bărbii si a părului, și află care sunt și prețurile noastre – https://studio-classic.ro/servicii-barber-shop-stefan-cel-mare/

Ah, și nu uita, e la modă chelia, masculinitatea nu este generată de cât păr ai în cap. Totul stă în atitudine și îngrijirea ta. Restul poate să devină o poveste cu happy-end.

Sperăm că îți sunt utile sfaturile noastre și că poate te-am convins că există alternativa bărbii, dacă părul tău preferă să părăsească această lume. Dacă te interesează care sunt serviciile de care poți beneficia în momentul în care pășești în Studio Classic din Strada Poet Barbu Mumuleanu 52, București, aici ai linkul potrivit – https://studio-classic.ro/servicii-barber-shop-stefan-cel-mare/

Hai pe site!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×