Îngrijire barbă

barbierit servicii ingrijire barba

In momentul in care am decis sa relochez Studio Classic mi-am invitat pentru experienta si feedback toti pretenii ce poarta barbi. Barba reprezinta o parte exponentiala intr-un barber shop. Aranjarea ei se poate face cu o multime de item-uri, de la brici, foarfeca pana la aparat de ras. Pentru un barber pasionat, barba reprezinta cel mai mare challenge. Timpul de executie a unei barbi in fuctie de marimea acesteia, tipul de contur stabilit si a produselor de grooming folosite poate dura de la 20 de minute pana la o ora.

 

Plecand de la vechea simbolistica, cea a chibzuintei si a intelepciunii si pana la cea moderna, un accesoriu al libertatii, barba are nevoie de ingrijire. Devenind de cativa ani o tendinta a modei, barba este tot mai populara in randul barbatilor, atat de popolara incat s-a organizat pentru prima data In Bucuresti, in anul 2014 un concurs de barbi si mustati.

barbierit servicii ingrijire barba

Pentru prima editie au defilat cu podoaba faciala 20 de concurenti impartiti in 3 categorii: barbosi rookie, mustaciosi si barbosi in toata regula. Acestia au fost atat de implicati in cadrul evenimentului incat o parte dintre ei au urcat pe scena accidentati, cu piciorul in ghips iar castigatorul categoriei “mustaciosi” a fost un domn de 56 de ani venit tocmai din spital de la Sarata Monteoru pentru a participa la aveniment. Rugati sa-si dezvaluie din secretele podoabei faciale, o parte dintre ei au spus ca se ocupa singuri de aceasta in timp ce unii apeleaza la un barber.

 

Daca alegeti sa purtati barba, alegeti produsul de intretinere cu care va simtiti cel mai bine.

 

Timeless Style. Modern Gentleman.

6

Ani de activitate

323

Recenzii pozitive in rețelele sociale

9

Servicii disponibile

8

Tipuri de abonament cu programări nelimitate

Abonamente cu programări nelimitate! Nespresso & apa incluse!
Call Now Button
?×