Barbershop Bucuresti – Galerie Foto

Locațiile de tip barbershop Bucuresti din zilele noastre se diferențiază foarte mult de o frizerie banală din urmă cu 15-20 de ani. Ideea de barber shop a plecat din dorința bărbatului de a avea o locație doar pentru el, unde să vină atât pentru serviciile oferite cât și pentru a socializa, servi o cafea sau chiar să facă unele cumpărături.

 

Astăzi antreprenorii s-au adaptat iar în locațiile de tip barbershop București găsești de la facilități banale precum televizor, wi-fi, plată prin POS, aer condiționat până la posibilitatea de a încheia abonamente. Toate aceste aspecte dar și muzica ambientală, amenajarea interioară, prețurile practicate cât și atitudinea personalului vorbesc despre locație și cărui tip de consumator i se adresează.

Pentru ca lucrurile să meargă lin, atunci când ne vom cunoaște îți vom da câteva hint-uri pentru ca experiența să fie de bun augur pentru toate părțile implicate:

  • Respectă programul. Este important să faci acest lucru pentru că barber-ul este la rândul lui un om. Dacă locația se închide la ora 21:00, este alegerea ta dacă vrei să vii cu 10 minute înainte de închidere. Nu-ți garantăm că te și putem primi;
  • Așteaptă să fii invitat pe scaun. După fiecare programare este nevoie de o perioada scurtă de câteva minute pentru a curata spațiul de lucru, instrumentarul și de a merge la toaletă pentru spălat pe mâini;
  • Nu vorbi la telefon în timp ce ne ocupăm de ține. Fiecare serviciu are alocat o perioada de timp. Întreruperea lui poate duce la întârzieri;
  • Fii deschis. Barberii noștri nu numai că sunt buni profesioniști în ceea ce fac dar vei putea descoperi în ei totodată și persoane cu o mare experiență socială, lucru ce va face că timpul petrecut la noi în locație să zboare.

 

În ultimul an am cunoscut mulți oameni frumoși în barbershop Bucuresti, iar o parte dintre ei au fost amabili să facă o poză și să ne transmită  şi un gând bun.

5

Ani de activitate

323

Recenzii pozitive in rețelele sociale

9

Servicii disponibile

8

Tipuri de abonament cu programări nelimitate

Abonamente cu programări nelimitate! Nespresso & apa incluse!
Call Now ButtonNespresso & apa incluse
?×