BAC-ul de 10. O campanie Studio Classic Barber Shop

BAC-ul de 10. O campanie Studio Classic Barber Shop

În urmă cu o săptămână am demarat în media socială campania “Bac-ul de 10”. În ultimii 3 ani, conform portalului www.bacalaureat.edu.ro, au fost la nivel național aproape 300 de tineri care au obtinut notă maximă, iar cel mai important lucru este că această statistică este în creștere.

În ceea ce privește capitala, anul trecut au fost 17 absolvenți care au trecut peste “examenul maturității” cu notă maximă. Din nou și această statistică este una în creștere, fapt care confirmă că există tot mai multe vârfuri în noua generație orientate către performanță în educație.

Școala gimnazială și liceul sunt foarte importante în formarea unui om. Bac-ul este poate cel mai important moment din viață unui elev,  poate chiar un moment simbolic, și ar trebui să propulseze tinerii spre cariera pe care urmează să și-o aleagă.

Cum educația deschide uși, am decis ca noi, Studio Classic Barber Shop Bucureșți, să invităm tinerii domni care au luat notă maximă la Bacalaureat 2019 să ne treacă pragul locației pentru a ne povesti despre cum au reușit, care le sunt planurile de viitor și, bineinteles, de a se bucura de serviciile noastre pe toată perioada verii. Așa că dacă ai obținut notă maximă la Bacalaureat 2019 sau cunosti pe cineva care a făcut-o, dă-i de știre că abia așteptăm să-l cunoaștem.

Studio Classic Barber Shop București recompensează performanța în educație cu un tuns de 10 pentru elevii de nota 10.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×