Am sărbătorit un an de la relocare. Despre prietenia dintre un barber shop și o bere artizanala

Am sărbătorit un an de la relocare. Despre prietenia dintre un barber shop și o bere artizanala

La începutul lunii martie Studio Classic barber shop București a sărbătorit un an de activitate de la relocarea în noua casa. Primul eveniment organizat de către noi a fost și un bun prilej de a anunța colaborarea pe care am început-o cu Sikaru, producător de bere artizanală. Sikaru ne va fi partener și la evenimentele viitoare.

Colaborările dintre un barber shop și berea artizanală sunt de notorietate în SUA iar cele doua curente, barber shop și bere artizanală sunt în plină ascensiune și în Romania de peste 3-4 ani.

 

 

Prietenia cu Arnaud Dussaix – Sikaru, a început în urma cu 2 ani, cunoscandu-ne la un meci de fotbal. După meciuri, uneori mergeam la bere. Arnaud consuma mai mereu bere artizanală. La acel moment nici nu știam ce este berea artizanală. Prietenia noastră a evoluat, astfel că anul trecut am fost invitați la el în locație, la Craft și Draft să vizionam meciul dintre Franța și Argentina de la Campionatul Mondial de Fotbal. În acea zi am remarcat că majoritatea domnilor prezenți la meci erau bărbați cu barba, hipsteri și străini. Acest tipar îl găsim și la Studio Classic, astfel că l-am rugat pe Arnoux să ne fie gazda la primul eveniment.

 

 

În cadrul evenimentului, s-au făcut demostratii, s-au legat prietenii și am anunțat introducerea unui nou serviciu, shaving cu prosop cald, serviciu pe care cei prezenți l-au putut testa în mod gratuit. Tot în acea zi ne-a fost alaturi și bunul nostru prieten, magicianul Antonio Satiru și totodată ne-am bucurat și de atenția presei, astfel că ne-am văzut la B1 TV.

 

 

În concluzie Studio Classic se maturizează, am reușit să stârnim curiozitatea cu primul eveniment și din feedback-ul celor prezenți am înțeles că abia le așteaptă și pe următoarele.

Pe curând.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×