Acum in voga: 3 tipuri de tunsori barbati 2018

tunsori barbati 2018

Acum in voga: 3 tipuri de tunsori barbati 2018

Desi mai sunt multe luni pana se incheie anul este timpul de a va impartasi 3 dintre cele mai cool tipuri de tunsori barbati 2018. Din moment ce modelele de frizuri bărbați se schimbă în mod constant și tendințele evoluează pe parcursul anului este firesc ca si barberii sa se adapteze in acest sens. Până în prezent, frizerii din întreaga lume au depășit așteptările în ceea ce privește aptitudinile și creativitatea. De la cele mai proaspete tonuri decolorate până la coafuri cu stil perfect iar tendintele din aceasta directie par sa nu incetineasca.

 

De exemplu, coafuri de lungime medie, spatele slick și marginile scurte, continuă să crească în popularitate. În cele din urmă, pentru a-ți personaliza părul în mod corespunzător, brbatii vor avea nevoie de o pomadă bună, ceară sau chit pentru un amestec puternic / scăzut de strălucire pentru ca tot este la moda aspectul mat.

tunsori barbati 2018

 

Low skin fade cu par texturat pe partea de sus plus barba este printre cele mai populare look-uri pentru barbati.

 

Pompadour plus undercut fade este un model de frizura ce este usor de remarcat. Se evidentiaza printr- o asezare a parului data peste cap si este oportun de purtat pentru barbatii ce au un fir de par gros si des.

 

Medium fade plus messy texture. Este o frizura rebela, deseori asociata cu vopsea de par pentru a maximiza efectul. Acest tip de tunsoare este populara in randul barbatilor mai tineri.

 

Indiferent ce se poarta in materie de tunsori barbati 2018 atunci cand alegi o frizura intai de toate trebuie sa te asiguri ca este potrivita fizionomiei tale, structura parului te avantajeaza sa-ti aranjezi coafura si totodata asigura-te ca mergi la un barber shop potrivit.

 

Timeless Style. Modern Gentleman

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×