5 tunsori în 2022 ușor de întreținut

5 tunsori în 2022 ușor de întreținut

5 tunsori în 2022 ușor de întreținut

Astăzi vrem să vorbim despre 5 tunsori în 2022 ușor de întreținut. Vezi ce ți se potrivește și apoi fă-ți o programare!

Natural curls. 5 tunsori în 2022 ușor de întreținut.

 

În categoria de tunsori bărbați în tendințe pentru anul 2022 se regăsește cu siguranță tunsoarea pentru părul creț. Nu știm dacă este vorba de o nostalgie după Jon Snow din Game of Thrones, dar daca ai părul creț ești norocos să poți explora cu încredere tunsori la noi la barbershop Stefan Cel Mare. Ai nevoie de o tunsoare făcută de un specialist care înțelege acest tip de păr, știe diferențele necesare pentru tunsoare și știe să te îndrume să folosești cele mai bune și potrivite produse la tine acasă pentru a avea un păr sănătos și ușor de întreținut.

De asemenea, în funcție de tipul de păr, stilul de viață și stilul personal al fiecăruia, putem să te sfătuim la variațiunea potrivită fiecăruia: cu un tuns mai scurt pe laterale, lung, mullet etc.

5 tunsori în 2022 ușor de întreținut

 

Pompadour

 

Acest tip de tunsoare bărbați va rămâne în istorie ca tunsoarea regelui Elvis Presley, o tunsoare devenita clasică deși în istorie este menționată ca o tunsoare feminină a Doamnei de Pompadour, amanta lui Ludovic al XV-lea încă din secolul al 18-lea. Pe lângă Elvis Presley îi avem reprezentativi și pe Johnny Cash, James Dean sau mai recent pe David Beckham. Această tunsoare bărbați este o tunsoare cu volum în partea de sus și ori tuns scurt, ori mai clasicul întins cu produse de styling pe lateral.

Variațiunile acestei tunsori sunt multe, azi având și posibilitatea de a îmbina cu succes o tunsoare pompadour cu barbă. Fie că vorbim de tunsoarea pompadour clasică, de pompadour fade cut, texturată, faux hawk etc., această tunsoare este una cu personalitate, puternică și care nu va ieși niciodată din tendințe, fiind la modă și în 2022.

 

Tunsoarea clasică care nu se demodează niciodată

 

Crew cut

 

Această tunsoare este răspândită și orice frizerie ar trebui să știe să vă tundă sau să vă recomande o variațiune a acestei tunsori pentru că se potrivește oricărei forme de față, este cool și fresh, potrivită tuturor evenimentelor și ușor de întreținut. Această tunsoare bărbați presupune un păr scurt pe laterale și în partea de sus un păr crescător dinspre creștet spre frunte unde poate ajunge la câțiva centimetri, dar nu foarte mult pentru că ajungem la tunsoarea pompadour, care necesită mult mai mult styling.

Chiar această parte superioară lăsată mai lungă este cea care oferă volum și posibilitatea de a te juca cu stylingul pentru această tunsoare. Te așteptăm la barbershop Ștefan cel Mare pentru a-ți alege variațiunea potrivită: curly crew cut dacă ai părul creț de exemplu, plain crew cut pentru un look natural, crew cut texturat sau uniform.

 

Slick back

 

Aceasta este o tunsoare încadrată cu siguranță la tunsori clasice. Este versatilă și nu iese din trenduri de aproape 100 de ani, oferindu-ți doar variante infinite pe tunsori diferite. Este o tunsoare bărbați care presupune purtarea părului pe spate, lăsându-ți trăsăturile feței vizibile. Este potrivită aproape oricărei forme de față, dar mai ușor de făcut pe un păr drept. Pentru părul gros si foarte creț nu va ieși neapărat efectul scontat. Se poate purta și cu barbă și ai la dispoziție sfaturile băieților noștri de la barber shop București pentru alegerea variațiunii potrivite. Fie că vrei cu o cărare discretă în mijloc, fie că vrei această tunsoare pe păr mediu ca Brad Pitt, cu fade pe laterale, stilul hipster, stilul texturat etc. suntem aici pentru tine.

 

 

Side part

 

Este o tunsoare clasică și în tendințe și în acest an. Înseamnă purtatul părului într-o parte, așa cum îi spune și numele în limba engleză. Este potrivită mai multor forme de față, în special pentru cele pătrate sau ovale. Purtată la scară largă, este versatilă și potrivită în medii business sau informale în egală măsură. Ryan Reynolds, Ed Westwick, George Clooney, Daniel Craig în James Bond sunt doar câțiva dintre cei mai faimoși care poartă astfel de tunsori într-o parte. Vino cu o fotografie cu tunsoarea dorită, asigură-te că ai lungimea potrivită de păr și specialiștii noștri din frizerie te pot sfătui și dacă ai toate condițiile îndeplinite vei ieși din barbershopul nostru la fel ca vedetele menționate mai sus.

 

 

 

Te așteptăm! Nu uita ca te poti programa rapid aici!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

?×
Call Now Button