5 tipuri de tunsori copii

5 tipuri de tunsori copii

5 tipuri de tunsori copii

5 tipuri de tunsori copii, dar înainte de a menționa câteva opțiuni de tunsori, vom povesti puțin despre alte aspecte cum ar fi pregătirea copiilor înainte de a ajunge la salon și beneficiile pe care le puteți obține dintr-o astfel de experiență.

 

O frizerie pentru toate vârstele. 5 tipuri de tunsori copii

 

La barbershop Ștefan cel Mare așteptăm cu mare drag clienți de toate vârstele, fie pentru tunsori bărbați sau tunsori copii. Am văzut încântare pe chipul copiilor și mândrie în ochii taților la fiecare experiență de acest gen, de aceea recomandăm cu căldură să vă programați copiii și de ce nu și pe dumneavoastră în același timp pentru o tunsoare la barbershop. Chiar dacă atunci când este foarte mic puteți ajusta dumneavoastră părul care îi intră în ochi sau vă place să-l vedeți încă bebeluș cu părul mătăsos, vine un moment când părul prea lung îi poate deranja la ochi, la gât, devine greu spălatul pe păr, lumea îl confundă cu o fetiță și măestria mamei de frizeriță nu mai face față.

 

5 tunsori în 2022 ușor de întreținut

 

Cum pregătim un copil pentru vizita la salon

 

Dacă vârsta copilului dumneavoastră este mică și este pentru prima oară când merge la salon, puteți să îl pregătiți înainte. Cu cât începeți mai devreme să îl obișnuiți cu vizita la salon cu atât va fi mai ușor pe parcurs. Când treceți prin zona Ștefan cel Mare puteți să-i arătați salonul, să-i arătați poze de pe site-ul nostru și să-i descrieți ce se va întâmpla, ce este un frizer, ce tunsori poate alege etc. Această etapă este importantă, mai ales că un frizer intră în spațiul personal al copilului și reacțiile normale sunt de respingere dacă nu sunt pregătiți puțin înainte.

 

Tunsoarea Princeton, o variantă modernă a tunsorii clasice

 

Suntem frizeria potrivită pentru copilul dumneavoastră

 

De asemenea, este bine să alegeți un interval pentru programare când știți că băiețelului dumneavoastră nu-i va fi somn sau foame. Aveți posibilitatea programării online pentru a alege intervalul orar ideal. Puteți să-l țineți în brațe pe durata tunsorii și să fiți pregătit cu o gustare înainte sau după, dacă știți că are nevoie.

Frizerii noștri sunt pregătiți să se ocupe de copii și chiar dacă pentru prima oară copilul nu va avea răbdarea necesară și va trebui să grăbim procesul, important e ca la final copilul să se simtă lăudat pentru eforturi, să vadă diferența și cu siguranță data viitoare va fi și mai ușor pentru el să obțină tunsoarea perfectă. Barbershopul nostru este un loc primitor cu muzică bună și o ambianță plăcută pentru ca orice copil să se simtă bine la noi.

Tunsoarea Princeton, o variantă modernă a tunsorii clasice

 

Tunsori la modă pentru copii

 

În funcție de tipul de păr și de tunsoarea dorită pentru copilul dumneavoastră, avem o gamă largă de opțiuni, atât folosind mașina electrică, cât și din foarfecă. Tunsori copii înseamnă azi o gamă largă de variante trendy și cool, mai ales acum când școlile s-au deschis și copiii au din nou posibilitatea întâlnirilor și a socializării fără restricții! Cele mai de succes sunt tunsorile care lasă în partea de sus un volum mai mare de păr, astfel încât creativitatea copilului să se poată manifesta atunci când își aranjează părul. Poate alege ori să și-l țină pe spate, pe o parte, prins în coadă, să se joace cu țepi și în același timp să aibă părțile laterale tunse scurt pentru a se potrivi energiei specifice copiilor.

 

Inclusiv stilul pompadour se potrivește de minune băieților și este și un trend al anului 2022. Ideal băieților cu părul drept și des, această tunsoare este plină de încredere și personalitate, ingrediente de care fiecare copil are nevoie să se dezvolte frumos.

Buzz cut, fringe, side swept, crew cut, messy hair, comb over, shaggy, undercut etc. – toate sunt opțiuni pentru băiatul dumneavoastră! De asemenea, un mare succes îl au formele geometrice și tăieturile laterale, care dau un aer cool micuților voștri.

 

Vă așteptăm cu mic și mare la barbershop Ștefan cel Mare

 

5 tipuri de tunsori copii

 

Te așteptăm! Nu uita ca te poti programa rapid aici!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

?×
Call Now Button