5 tipuri de barbi si mustati. Origini

5 tipuri de barbi si mustati

5 tipuri de barbi si mustati. Origini

Suntem in perioada concediilor. Cei mai multi dintre noi au planurile de vacanta facute de ceva timp iar lista cu pregatirile finale se incheie de multe ori in salon Stefan cel Mare. Daca unii oaspeti vin cu poze de modele de tunsori barbati, altii ne spun destinatia vacantei si doresc ca barba lor sa fie in ton cu ce poarta localnicii.
La Studio Classic frizerie Stefan cel Mare te putem consilia sa alegi ce este potrivit fizionomiei tale si sa-ti raspundem mereu solicitarilor.

 

In functie de destinatia de vacanta iti spunem ce tip de barba/mustata se poarta.

 

 

Daca intentionezi sa calatoresti prin Europa si alegi ca destinatie Olanda, “old dutch” este un model de barba pentru barbatii cu lungimea firului de par lung si des. Aceasta este o barba voluminoasa, fara musteata si este deseori asociata cu masculii de tip “lumberjack”.

 

“French fork” este de provenienta Franta. “French fork” are un grad ridicat de dificultate insa daca alegi un salon de calitate, frizerie dorobanti, frizerie Stefan cel Mare aceasta se poate realiza repede. Desi este considerate o barba intreaga, “french fork” are barbia despartita in doua parti egale. De curand personajul Jack Sparrow a facut din nou cool acest tip de barba, motiv ce l-a determinat sip e Brad Pitt sa o poarte.

 

“Dali mustache”, numita dupa pictorul spaniol Salvador Dali, ramas celebru in istorie cu fraza “I don’t do drugs. I am drugs” si a fost numita in 2010 “cea mai cunoscuta musteata din toate timpurile. Musteata este foarte alungita in laterale, usor ridicata spre obraji si este adesea asociata barbatilor indrazneti si nonconformist. Salvadir Dali a spus despre musteata sa ca “a fost singurul lucru serios din viata mea”.

 

 

“Goatee” este o barba care a luat nastere in vechea Grecie si vechea Roma dar a devenit celebra in secolul 19 in SUA in timpul razboiului civil. Astazi este un tip de barba popular printre toate tipurile de barbati indiferent de pozitia socioeconomic sau profesionala. Este o barba cu parul dispus in general pe barbie si foarte mic spre deloc dispus pe obraji.

 

“Ducktail” este inspirata din forma aerodinamica a cozii de rata. Acest tip de barba spune despre tine ca esti un barbat ce ii plac lucrurile simple, curate si se potriveste foarte bine fetelor invers triunghiulare. Pentru ca acest tip de barba sa arate bine este nevoie ca firul de par sa fie des. Foarte usor de executat de catre un frizer, aceasta o poti realiza atat in locatii premium precum frizerie dorobanti sau barber shop dorobanti dar si in saloane cu preturi mai accesibile.

 

La Studio Classic frizerie Stefan cel Mare avem ilustrat la intrarea in locatie cele mai cunoscute tipuri de barbi si mustati. Poti alege dintre modelele expuse sau iti putem recomanda ce anume ti se potriveste pentru parul facial.

 

Timeless Style. Modern Gentleman.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button
?×