5 modele de tunsori de păr mediu pentru bărbați în trend în 2024

tunsori de păr mediu

5 modele de tunsori de păr mediu pentru bărbați în trend în 2024

Tunsori de păr mediu – Tunsoarea îți poate schimba complet aspectul feței. O tunsoare bine realizată nu numai că îți poate sublinia trăsăturile feței, dar poate pune accent pe anumite aspecte din look-ul tău și poate deveni o semnătură de stil. Așa că da, modul în care alegi să te tunzi e important, iar dacă vrei să afli ce tipuri de tunsori de păr mediu se poartă anul acesta, ai ajuns în locul potrivit.

Citește articolul și află mai multe despre cele 5 tunsori păr pentru păr mediu căutate anul acesta.

 

tunsori de păr mediu

Tunsori păr mediu: look aparent dezordonat

 

O tunsoare foarte căutată în 2023, dar care își păstrează locul de top în preferințele clienților noștri este cea care oferă părului o textură aparent dezordonată. Este o tunsoare de păr mediu stratificată. Așa cum îi spune și numele, această tunsoare implică părul de lungime medie tăiat în straturi și apoi filat pentru a obține acel look aparent dezordonat și natural.

Este un stil relaxat și modern de tunsoare pentru păr mediu care poate fi adaptat pentru a se potrivi diferitelor forme ale feței.

 

tunsori de păr mediu

Pompadour.

 

Look modernizat pentru părul mediu Pompadour este un stil care pune în valoare cel mai bine acele tunsori pentru păr mediu drept. Coafura pompadour presupune pieptănarea părului în sus și înapoi, creând un „pompadour” înalt și voluminos în partea de sus.

Tunsoarea pentru păr mediu în stil Pompadour: partea de sus este tunsă mai lungă și stilată înapoi sau într-o parte, în timp ce părțile laterale și spatele sunt tăiate mai scurt.

Pompadour-ul clasic este o coafură atemporală care se potrivește perfect fețelor ovale.

 

tunsori de păr mediu

Tunsori păr mediu cu margini fade

 

Tunsorile cu margini fade rămân în tendințe și în 2024. Aceste tunsori implică tăierea părului în partea de sus a capului la o lungime medie, în timp ce părțile laterale sunt treptat tăiate mai scurt, oferind un gradient subtil.

 

tunsori de păr mediu

Tunsori păr mediu cu undercut modern

 

Undercut-ul este încă un stil popular pentru bărbați, iar în 2024 este modernizat prin combinarea cu alte elemente, cum ar fi textura dezordonată sau șuvițe colorate. În acest stil, părul de pe partea de sus a capului este păstrat mai lung și stilat pentru a crea contrast cu părțile laterale și spatele tăiate scurt.

 

tunsori de păr mediu

Tunsori păr mediu cu lungime uniformă și despărțire laterală

 

Această tunsoare simplă și clasică implică părul tăiat la o lungime medie uniformă, cu o despărțire laterală definită. Este un stil rafinat și potrivit pentru orice ocazie, care poate fi personalizat cu puțină ceară de păr pentru a oferi definire și control.

 

Unde ne găsești

 

Știi deja ce stil de tunsoare îți dorești sau vrei să te ajutăm găsești stilul potrivit pentru tine? Te așteptăm la salon oricând, aici: Strada Barbu Mumuleanu 52 București. Ne găsești foarte ușor în zona Ștefan cel Mare. Poți să realizezi o programare oricând, la acest număr de telefon: +4 0770 418 511.

Stiliștii din echipa noastră pot realiza oricare din modelele de tunsori pentru păr mediu prezentate mai sus, sau poți să vii cu o imagine referință și te ajutăm să obții look-ul perfect pentru tine.

Ai întrebări? Scrie-ne oricând aici – contact@studio-classic.ro

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website colectează date statistice anonimizate.   DA - click aici.   NU - click aici. ?
Call Now Button